brain spelletjes puzzel winkels – CogniFit

CogniFit meet je geheugen, visuele waarneming, de responstijd en nog veel meer. De hersenen spelletjes en puzzels winkels zorgt voor een intense 10-game hersenen assessment en levert gedetailleerde rapporten die u in staat om te zien waar je hersenen conditie is. Het grote ding over CogniFit is dat, ongeacht hoe slecht of fabelachtig u op uw eerste, tweede, derde (en) assessments, zal deze brain spelletjes site blijven je hersenen fitness niveaus duwen. We hebben genoten van het onverwachte social media gevoel van CogniFit. Het is nogal denken aan Facebook: Je bent in staat om je vrienden uit te nodigen om deel te nemen, en de hersenen game site beveelt ook vrienden voor je.

Overzicht

Deze brain spelletjes site niet beschikt over een grote verscheidenheid van het geheugen games en andere games voor de geest, maar de games die ze bieden wel de nadruk op verschillende onderdelen, waaronder

Wanneer u eerst uw CogniFit assessment te starten, zul je deelnemen aan 10 brain games die deze componenten te meten. Nadat u de 10 games te voltooien, zal u uw resultaten te zien. De eerste paar brain games zijn eenvoudig, maar als je vooruit in je beoordeling te verplaatsen, de games steeds meer uitdagend, het testen van u en verlegging van de grenzen van uw huidige gezondheid van de hersenen.

Andere brain game winkels en online brain fitness sites kunt u starten en stoppen van je hersenen fitness training wanneer u maar wilt. Met de CogniFit beoordeling, echter, zal je nodig hebt om een ​​spanwijdte van tijd te besteden, zoals u zult moeten alle 10-brain spelletjes te voltooien voordat je resultaten kunt zien.

Door u aan te moedigen om verbinding te maken met vrienden via de CogniFit-interface, deze brain spelletjes site kun je je scores te vergelijken en te concurreren, als je wil, met je vrienden van over de hele wereld, die de ideale situatie voor veel kan zijn. Door middel van brain fitness games, je bezighouden en duw je hersenen aan betere hand-oog coördinatie, bijzondere waarneming of korte-termijn geheugen te ontwikkelen.

gezondheid van de hersenen is allesomvattend en omvat niet alleen het geheugen bewaren, maar ook uw vermogen om strategisch te denken en problemen op te lossen. Hoewel we waarderen de games die CogniFit doet functie, zouden we graag meer kritisch denken spellen, evenals mond-vaardigheid, het oplossen van problemen en strategie-driven games te zien.

CogniFit’s Facebook en Twitter pagina’s hebben een scala aan interessante artikelen over wetenschappelijke studies en ontdekkingen over de hersenen voor uw lezing plezier. Deze online brain fitness outlet heeft ook een eigen YouTube-kanaal waar je discussies, lezingen en interviews met wetenschappers, neurologische experts en beroemdheden die CogniFit gebruiken om de geestelijke gezondheid te behouden kunt kijken.

CogniFit heeft een unieke oppervlakkige kennis van de site functies, waaronder een account homepage die gedetailleerde en gevarieerde rapporten en de gemeenschap netwerkmogelijkheden weergeeft. Deze brain site van de game kun je verbinding maken met andere CogniFit gebruikers over de hele wereld. Je bent in staat om scores te vergelijken, zie de live gemiddelde cognitieve score en ranking van uw vrienden en beginnen aan een forumdiscussie. Van startpagina van uw account, kunt u ook suggesties voor verbeteringen van dit brain spelletjes site.

CogniFit, net als de rest van de wereld, is het verbinden met klanten, collega’s en vrienden via sociale media netwerken zoals Twitter en Facebook. Hoewel we waarderen deze social media-verbinding, die kunnen een beroep doen op de jongere gebruikers van deze games voor de hersenen site, andere vormen van klantenservice zijn opvallend afwezig. We missen met telefonische ondersteuning, live chat support en een FAQ sectie.

CogniFit biedt een handvol online games die je geest zal uitdagen terwijl het verhogen van uw geestelijke gezondheid. De mogelijkheid om te communiceren met vrienden en vergelijk scores zal blijken te motiveren voor veel gebruikers, en de gedetailleerde rapporten over uw voortgang zijn nuttig en informatief. We misten een aantal functies die andere soortgelijke sites bieden, echter. We zouden graag het oplossen van problemen, woord vaardigheid en strategie games, evenals meer klantenservice opties zoals telefonische ondersteuning of een eenvoudige FAQ sectie te zien.