brain spelletjes puzzel winkels – ThinkGeek

ThinkGeek is een van de meest vermakelijke hersenen spelletjes en puzzel winkels, of websites, periode. Je kon uren doorbrengen doorlezen van de inhoud van de winkel, het bekijken van product beoordelingen en het lezen van reacties van klanten. ThinkGeek heeft een grote selectie van bordspellen en puzzels, die geen van zijn specifiek ontworpen voor brain training, maar er zijn er die zal helpen met uw algehele gezondheid van de hersenen.

Overzicht

Deze brain spelletjes winkel biedt spelletjes voor het hele gezin te genieten. “Periodic Table Building Blocks ‘en’ Genius Flashcards,” bijvoorbeeld, zijn fantastisch brain spelletjes voor de kinderen, terwijl “Ticket to Ride ‘,’ Kolonisten van Catan ‘en diverse woordspelletjes zijn perfect voor volwassenen. We waren teleurgesteld in de totale hersenen spel selectie en had graag een grotere verscheidenheid aan woord, geheugen, interactieve, puzzel, trivia, matching en educatieve games te zien.

Terwijl ThinkGeek biedt een grote verscheidenheid van geeky gadgets, elektronica, boeken, kleding, speelgoed en nog veel meer, hun belangrijkste focus is niet brain fitness en geen van hun producten specifiek zijn gericht op verbetering van het geheugen, coördinatie, visuele waarneming, enz. Hoewel ze geen officiële brain game site, onder de verscheidenheid van de games die ze bieden, zul je hersenen spelletjes te helpen stimuleren je hersenen en hulp in uw visuele waarneming, woord vaardigheden en kritisch denken ontwikkeling.

Deze site richt zich zo veel op het maken van elk bestand en het tabblad geestige en leuk, dat ze vergeten over het ontwerp aspect gewoon een beetje. De homepage staat boordevol informatie: de klant actie schoten, topaanbiedingen, flash graphics, sidebar afbeeldingen en links, account login – en dat is nog maar de bovenste helft van de homepage. Wij begrijpen dat, omdat deze winkel biedt zo veel producten afgezien van brain games, zou het moeilijk om te laten zien en zijn voorzien van alle items, maar minder is altijd meer. We waarderen de tabbladen en ‘vinden stuff “zoekbalk aan de bovenkant van de pagina, evenals de categorieën aan de linkerkant van de pagina, omdat ze wat orde in de chaos te brengen.

Wanneer je naar de productpagina van één van ThinkGeek hersenen spelen, zul je zien dat elk product pagina heeft nogal een stukje tekst en beelden; Maar we genieten van de commotie hier omdat alles op de pagina betrekking heeft op de hersenen spellen en puzzels die je op dit moment door. Aan de rechterkant van het product pagina hersenen spel, bent u in staat om een ​​lijst van andere brain games of brain fitness-producten die klanten hebben gekocht, die vergelijkbaar zijn met het item dat u zijn momenteel op zoek naar zijn te zien.

En er zijn Geek Points. Ja, Geek Points. Voor elke hersenen spel, puzzel, of de hersenen te oefenen punt (of een andere ThinkGeek punt, wat dat betreft) die u koopt, verdien je punten die worden bepaald door hoe geeky elk item is. Sla uw punten en inwisselen voor fantastische producten.

ThinkGeek heeft een uitstekende klantenservice opties die zijn, net als de rest van de site, gepresenteerd in een onderhoudende manier. De ThinkGeek YouTube-kanaal, bijvoorbeeld, heeft een verscheidenheid aan video’s gewijd aan de weergave van de vele producten die de winkel biedt. Als een toegevoegde bonus, elke video is grappig en zeer aangenaam om naar te kijken. U kunt ook toegang krijgen tot de hulp en ondersteuning sectie door te klikken op de “Bug Us!” link boven van de site. Deze pagina biedt een overvloed aan opties voor ondersteuning en kunt u de klantenservice e-mail of toegang krijgen tot de 10 andere categorie-specifieke e-mailadressen. Je zult hun telefoon- en faxnummer en klantenservice uren Op deze pagina vind, als goed. U kunt ook verbinding maken met hun Facebook, Twitter en YouTube-kanalen.

Live chat support is meestal onze favoriete klantenservice optie. Echter, onze ervaring met de ThinkGeek live chat ondersteuning was niet de beste ervaring, want we waren in de wachtrij voor een tijdje en onze toegewezen-agent nam de tijd om ons een antwoord. En toen hij eindelijk reageren, hij niet volledig antwoord op onze vraag. Teleurstellend.

Als u nodig hebt om vermaakt te worden, maar ga dan naar de ThinkGeek website waar u bent gebonden aan hilarische klant actiefoto’s en productbeschrijvingen van alle soorten geeky producten, met inbegrip van de hersenen games. We hadden een geweldige tijd het maken van onze weg door de site, maar waren teleurgesteld in een aantal functies, waaronder het minder effectief live chat ondersteuning, een middelmatige hersenen spel selectie en het totale gebrek aan gezondheid van de hersenen informatie.