brood makers – Breadman 2017

De Breadman TR520 is een automatische broodbakmachine, dat is volledig programmeerbaar. Dit brood machine biedt drie korst tinten en acht functies voor brood en deeg. Het ontwerp maakt een groot, vierkant brood van maximaal 2 pond, maar je brood kunt maken de helft van die grootte. Breadman biedt ook een garantie van twee jaar op de broodbakmachine, dat is het dubbele van de normale eenjarige dekking.

Het ontwerp van de Breadman TR520 is basic. De buitenste schil is een vierkant gemaakt van wit plastic met een venster op de top. Het bedieningspaneel van de broodbakmachine is een vreemde keuze; Het is opzichtig beige met witte opdruk, dat is een beetje moeilijk te lezen. Deze broodbakmachine wordt geleverd met een verwijderbare enkele peddel, dat is makkelijk schoon te maken, maar betekent ook groter, verticale broden. Op iets minder dan 14 inches lang en breed, het is één van de kleinste broodbakmachine beschikbaar, dus het zal niet veel teller ruimte.

Het interieur van de Breadman TR520 is een anti-aanbak pan bakken die een mooi handvat voor gemakkelijke verwijdering heeft. U kunt ook het deksel om het te wassen te verwijderen. Het beste is om deze broodbakmachine door hand wast om slijtage van de onderdelen te voorkomen.

Het brood machine maakt drie maten van brood en biedt extra mogelijkheden voor een betaalbare prijs. Wat brood makers kunt u fruit en noten aan het begin van het bakken, die zijn opgenomen door de broodbakmachine als de tijd rijp is toe te voegen. In plaats daarvan, de Breadman TR520, het heeft een add-in signaal bel tijdens het kneden dat u wordt gevraagd wanneer er extra ingrediënten in kan worden gegooid. De broodbakmachine biedt ook een vertraging timer van maximaal 13 uur, dat is geweldig als je wilt om wakker te worden of thuis komen om een ​​warme brood.

De instructies voor de machine call for Red Star Active Gist, en het is het beste om dit merk te gebruiken als je na de bijgeleverde recepten. De behuizing wordt ook heel warm, dus houd daar rekening mee als je kleine kinderen in uw huis. De Breadman TR520 ook niet voorzien van een pauzeknop als andere broodmachine, dat is een nadeel als je moet extra’s halverwege de cyclus toe te voegen of wilt duw deeg uit de hoeken.

Over het geheel genomen de Breadman TR520 is een goede broodbakmachine voor de prijs. Het is niet de meest aantrekkelijke broodbakmachine beschikbaar, maar de omvang ervan biedt een kleine voetafdruk in uw keuken. Er zijn ook een groot aantal instellingen die met duurdere eenheden.