brood makers – Cuisinart Bread Maker 2017 – Top Tens

De Cuisinart CBK-100 is een automatische broodbakmachine, dat een fabriek gevoel oproept. Het brood machine is luid, groot en stevig. Het biedt veel instellingen, inclusief opties voor degenen met een glutenvrij dieet. Het heeft ook een unieke back-up functie die zorgt ervoor dat je nog steeds perfect gebakken brood, zelfs na een stroomstoring.

Deze broodbakmachine heeft 12 voorgeprogrammeerde menu-opties, waaronder drie korst instellingen. Het brood grootte kan variëren van 1 pond tot 2 pond per kookcyclus. Er is ook een 13-uur per dag vertraging optie als u vers brood wilt, wanneer je wakker wordt in de ochtend. U kunt zelfs de Cuisinart CBK-100 tot jam en chutneys te maken voor het verspreiden op het brood als het eenmaal klaar is.

Het ontwerp van de broodbakmachine vergt veel ruimte. Het is 18 inches lang en heeft een hoogte van 15 inch. De buitenste schil is gemaakt van dik, roestvrij staal en zwart plastic, met handige handgrepen aan de zijkant. U zult zeker gebruik maken van de handgrepen – het apparaat weegt bijna 20 pond. U plaatst de ingrediënten in een scharnierend deksel op de top en het daalt het mengsel in een interieur pan.

Hoewel het is groot, het maakt de horizontale broden je gewend bent aan het kopen bij de supermarkt in plaats van vierkante broden. De Cuisinart CBK-100 heeft een mooie kijkvenster om de voortgang van het brood en een gebruiksvriendelijke LCD-scherm te controleren. Het display is aan de bovenkant van de hoge kast, hoewel, waardoor het moeilijk voor u om een ​​goede lezing hoek te vinden.

Een op de ongeveer 100 mensen heeft een gluten allergie, en de Cuisinart CBK-100 heeft een gunstige glutenvrij koken instelling op de broodbakmachine. Bij het bakken van glutenvrij brood, is het best niet te over-mix of over-kneed het deeg, en de Cuisinart instelling houdt daar rekening mee. U moet echter wel bedenken dat bij het gebruik van de instelling, zal de kooktijd veel langer dan normaal.

Een zorg met de Cuisinart CBK-100 is de manier waarop de broodbakmachine waarschuwt u wanneer het tijd is om de peddel uit te nemen wanneer de kneedcyclus wordt gedaan. Het apparaat produceert een luide pieptoon, en er is geen manier om het zwijgen op te leggen of het volume zachter totdat u de peddel te verwijderen. Het zal niet een probleem zijn als je koken tijdens de dag, maar het is vervelend als je je brood te koken ‘s nachts.

Als je de kamer, de Cuisinart CBK-100 is een solide broodbakmachine op een mid-range prijs die veel instellingen biedt. De constructie is solide, en de normale, horizontale broden zijn perfect als je het maken van sandwiches of toast.