budget stofzuigers – Kenmore 78423, 2017

De Kenmore 78423 is een betaalbare bus vacuüm met fatsoenlijke zuig- en grote, wendbare wielen. Het is niet zo gemakkelijk te verplaatsen als de beste budget stofzuigers vanwege de zware bus en korte slang. Verder, als je ooit een probleem hebt, Kenmore voorziet niet in een hoog niveau van online support.

Overzicht

Dit budget vacuüm is zakloze, wat betekent dat je minder geld per jaar uitgeven dan je zou doen met een vacuüm dat wegwerpzakken gebruikt. De zuigkracht was gemiddeld op zowel low-paal en middelgrote tapijt. Dit vacuüm niet opvallen, maar het heeft een bevredigende baan. We testten elk van de stofzuigers van onze lineup inbedding huisdier haren en huidschilfers in dikke tapijt. De Kenmore 78.423 niet goed presteren. Ondanks meerdere doorgangen, kon het vacuüm geen pick-up vast te zitten haren van huisdieren.

De meeste bus stofzuigers zijn gemaakt wendbaar te zijn, maar dit vacuüm is niet zo draagbaar en flexibel als andere budget bus stofzuigers. De slang is kort, wat betekent dat je moet de zware, 13-pond bus slepen. Het netsnoer is slechts 15 voet lang. Hoewel deze lengte is prima voor een klein appartement, als uw leefruimte is groter, moet u het vacuüm los te koppelen en te veranderen stopcontacten vaker. Terwijl de zakloze ontwerp bespaart u geld, is het niet bespaart u tijd. De plastic stof beker is moeilijk schoon te maken, die een hoop werk om de gehele twee-liter bak legen.

Voor een goedkope vacuüm, de Kenmore 78423 wordt geleverd met een veel design extra’s en bijlagen. Alle van de verschillende instrumenten en accessoires worden opgeslagen op de bodem van de bus, wat betekent dat je niet hoeft te maken over het verlies van hen of apart op te slaan. De zachte borstels zijn zeer geschikt voor het reinigen van bekleding, en de spleet tool helpt met moeilijk bereikbare hoeken en gaten.

Kenmore biedt weinig online ondersteuning voor haar stofzuigers. Het biedt een eenvoudige één-jaar garantie, maar als je problemen hebt, dan heb je problemen hulp bij het vinden rechtstreeks van Kenmore hebben. Het bedrijf heeft een telefoon en e-mail, maar er is geen online community gedeelte, veelgestelde vragen, of live chat.

The Kenmore 78.423 vacuüm heeft gemiddeld vermogen, een goede reeks van bijlagen en kost je veel geld op de lange termijn. Het is niet het juiste model voor eigenaren van gezelschapsdieren te wijten aan het gebrek aan zuigkracht. Bovendien, de stofvanger is moeilijk schoon te maken, en het is één van de zwaarste stofzuigers we beoordeeld.