bus stofzuigers – Samsung Motion Sync 2017

De Samsung Motion Sync bus vacuüm heeft een slanke body die rond rolt op grote, gewelfde wielen. Dit zijn de grootste wielen we getest en maakt een enorm verschil in de manoeuvreerbaarheid van de bus stofzuiger’s. Hoewel ze nemen meer ruimte op het vacuüm, is de bak niet grootte offeren. Het vacuüm is rustig en gemakkelijk te onderhouden, en het biedt een volledig scala aan accessoires. De Motion Sync is een van de beste bus stofzuigers die we hebben getest, het verdienen Beoordelingen over de Top Tien Bronze Award het.

prestatie

Het hoofd van het vacuüm gebruikt 14 cycloonkamers dat je spinnen zult voelen aangezien u uw vloeren schoon te maken. Deze kamers bieden sterke zuigkracht. We voerden een zuig test om te meten hoeveel het gewicht van het hoofd van het vacuüm de grond kon tillen. De Motion Sync opgeheven 51 ounces, de tweede meest in de line-up. Het opgezogen fijn stof moeiteloos en alleen nodig vier passen voor een volledige schoonmaak.

Toch is de Motion Sync worstelde met grotere stukken. We testten de vacuüm met kattenbakvulling, en het duurde 15 passeert voordat het gebied was vlekkeloos. Dat is veel – meer dan twee keer de passen de twee beste stofzuigers in de line-up nam om het gebied schoon te maken. Dit is een geweldig apparaat voor dagelijks stofzuigen, maar wilt u misschien een andere vac overwegen als u kinderen die grote rommel rond het huis te hebben.

De Motion Sync is een van de meer wendbare modellen die we beoordeeld. De wielen zijn in staat om snel te schakelen en te rollen rond op de meeste oppervlakken met weinig weerstand. Dit is echter het enige vacuüm in een file die gescheiden batterij voor de handgreep vereist. Het is ons niet duidelijk waarom de batterij nodig is in het ontwerp, aangezien de andere stofzuigers draaien prima uit de belangrijkste snoer. Dit betekent extra kosten, hoewel minimaal, als je nodig hebt om de batterij te vervangen door het jaar.

Het beste ding over dit vacuüm is hoe stil het is voor de kracht die het biedt. We meten het maximale volume van de Motion Sync op 72 dB, dat is de op één na laagste in de line-up. Ter vergelijking, de luidste vacuüm 89 dB. In decibel, een stijging van 10 is gelijk aan een verdubbeling van het volume, waardoor de Motion Sync ongeveer 1,6 keer stiller dan de luidste vacuüm. Je zal niet de moeite slapen baby’s of mensen kijken tv in uw huis als u vacuüm met de Motion Sync.

Deze bus vacuüm geen punten scoren voor de draagbaarheid, hetzij. Op 16 pond, het neemt meer ruimte in je kast dan de lichtgewicht stofzuigers in de line-up. U zult het verschil voelen wanneer je hem oppakt door de handgreep of draag het op en neer trappen.

Gemak

De accessoires op de Motion Sync worden ingebouwd in het handvat. Voor wanneer u extra lengte nodig hebt of te reinigen in kleine spleten, het hoofd van het vacuüm gemakkelijk klapt tot een verlenging wand, spleetmondstuk of bekleding borstel.

De bus heeft een capaciteit van 2 liter, die is gebonden voor de tweede grootste van de bus stofzuigers we getest. Dit betekent dat u minder tijd dumping en meer tijd door te brengen het reinigen van vloeren. Het is een zakloze stofzuiger en de bak vereist een minimale reiniging, dus je hoeft niet extra te betalen om zakken te vervangen. Het filter is echter vereist vervangen om de zes maanden en is duur. De andere beste bus stofzuigers zijn echt filterloze en vereisen geen vervangingen.

De Motion Sync krijgt een perfecte score voor de klantenservice. Samsung reageert online, en de website is pijnloos te navigeren. Er zijn instructievideo’s en een duidelijke pagina met veelgestelde vragen op de site. Belangrijker nog, de garantie op het vacuüm is vijf jaar, de maximale tijd die beschikbaar is in deze categorie.

De Samsung Motion Sync is een uitstekende vacuüm met kleine nadelen, dat het gewoon blijven achter onze top twee prijswinnaars. Hij beweegt goed en heeft een grote bak die u snel kunt legen en het lage geluidsniveau is ook handig. Als het vacuüm op slechts een paar pond daalde in gewicht, zou het veel meer draagbaar. Indien dit vacuüm schijnt in het dagelijks reinigen, in plaats van in het snel verwijderen van grote rommel.

ontwerp Extras

Help en ondersteuning

Overzicht