business to business software – Act-On, 2017

Act-On biedt een business-to-business (B2B) marketing software voor complete inbound marketing management en optimalisatie, waardoor een klein team in elk formaat van zaken te beheren. Terwijl een alles-in-één oplossing voor meerdere diensten, biedt het zeer beperkte sjablonen voor e-mails en landing page creatie, niet batch invoer voor e-mails toe te staan ​​en biedt beperkte rapportage met geen manier om de dagelijkse inkomsten ontstaan ​​of gevolgen rapporten downloaden.

De business-to-business software van Act-On biedt eenvoudige all-in-one inbound marketing services met e-mail, sociale media management, webinars, landing page creatie en webverkeer analytics. De software heeft ook de mogelijkheden voor SEO optimalisatie en management, Google AdWords-integratie, lead management, lood scoren, en rapporten voor minder dan 1000 tot meer dan een miljoen contacten per maand.

Terwijl schaalbare, krijg je een beperkt aantal Act-On API (Application Programming Interfaces) oproepen per dag voor u betaalt een extra vergoeding. Je hebt ook te maken met beperkte gebruikers en slechts 500 actieve zoekwoorden, en voor iets boven dat, je moet meer betalen. Echter, anders dan dat, de prijsstelling regeling is relatief eenvoudig met geen extra kosten voor basisgebruik. Je moet wel een vergoeding betalen voor de opleiding, wat belangrijk is als gevolg van de complexe aard van de software, maar na dat er geen verborgen kosten.

U kunt de B2B-software direct in uw bestaande CMS te integreren om te werken met uw website voor het creëren van landing pages, integreren met uw e-mail voor het verzenden en beheren van e-mail en gebruik deze om in te loggen op social media. Van daaruit kunt u maken en beheren van PPC, SEO en SMM (Social Media Marketing) programma’s met generatie volgen lead om ervoor te zorgen dat uw programma’s winstgevend zijn. Met meerdere campagne setup-opties kunt u splitsen test uw campagnes.

De omzet en de impact rapporten zijn beschikbaar, maar niet dagelijks. U kunt ook rapporten over de prestaties en leads gegenereerd, maar de software niet opties voor het dagelijks verslag downloaden hebben. Individuele gebruiker bijhouden betekent dat je elke lead van prospect kunnen volgen op de verkoop. U kunt instellen en e-mails versturen en het opzetten van landingspagina’s rechtstreeks van de B2B-software. Echter, de sjablonen zijn basic, geen ondersteuning voor geavanceerde graphics en je zou liever iets anders te gebruiken.

Limited template en het verslag downloaden zijn nadelen, maar als je algemene inbound marketing management nodig, Act-On’s B2B marketing software is een haalbare oplossing voor kleine tot enterprise-en kleinbedrijf.