camcorders – Canon Vixia HF G 2017

De Canon VIXIA HF G20 is een indie filmmaker camcorder met een goede video-resolutie, krachtige functies en een geweldig design. Het is een HD-camcorder voor amateur en freelance filmmakers en videografen. Als u op zoek bent naar iets om mee te nemen op vakantie of filmen van uw baby eerste woorden, de G20 is veel duurder dan veel andere HD-video’s op deze line-up. Echter, het is een goed uitgangspunt camcorder om u te helpen breken in films of start het opnemen van evenementen in een professionele hoedanigheid.

Overzicht

Bij een resolutie van 1080p, de G20 is een Full HD camcorder die elk detail vastlegt. De unieke zonnekap helpt de licht in de lens, en de handmatige scherpstelring voelt natuurlijk. Helaas, de maximale framerate van 30 fps, wat kan leiden tot horizontale lijnen op uw tv of monitor wanneer u de beelden bekijken. De beweging ziet er nog steeds natuurlijk, maar de G20 is een generatie achter op het gebied van film snelheid.

De camera is een beetje groter dan de meeste andere high-definition camcorders we beoordeeld, maar deze extra grootte is gemakkelijker te controleren bij het filmen met handmatige controles. Echter, het is veel te groot voor vakantiegangers of point-and-shoot opnames. Het heeft 32 GB ingebouwde opslagruimte en twee sleuven voor geheugenkaarten. Op haar volledige capaciteit, kunt u meer dan 12 uur aan video op te nemen. De batterij even indrukwekkend, kunnen filmen voor twee en een half uur.

Deze camcorder heeft een paar opmerkelijke gebreken, met inbegrip van de slechte software. Het maakt het overbrengen van beelden naar een computer een grote uitdaging. Het maakt ook geen gebruik van een standaard schoen adapter, dus je moet Canon accessoires te kopen als je een lichte of jachtgeweer microfoon wilt. Deze camcorder ontbreekt ook geïntegreerde Wi-Fi en near-field communicatie, zodat u uw video niet kunt streamen of snel clips te uploaden.

De Canon VIXIA HF G20 is een indie filmmaker camcorder, met volledige HD-resolutie en een uitstekend design. Helaas, het is alleen geschikt voor het filmen bij 30 fps, en het is veel te heftig voor casual gebruik. In plaats daarvan, de G20 is een prima uitgangspunt camcorder voor de professionele filmers en amateur filmmakers.