camcorders – Panasonic SDR-H100

De betaalbaar Panasonic SDR-H100K heeft vele functies in een klein en lichtgewicht body, waaronder vaste standard-definition (SD) opname, digitale foto’s, Intelligent Auto (iA), een indrukwekkende 78x verbeterde optische zoom en nog veel meer. Echter, deze harde schijf camcorder niet schieten in HD, de digitale foto’s hebben een lage resolutie en de harde schijf capaciteit is klein in vergelijking met vergelijkbare eenheden.

Overzicht

Een van de opvallende kenmerken is de iA (Intelligent Auto) functie, die de blootstelling van de harde schijf camcorder past zich automatisch scherp te stellen, afhankelijk van de lichtomstandigheden, zoals de vraag of je binnen of buiten, als het zonnig of bewolkt, en zo voort. Het voert deze functies een beetje sneller dan de normale automatische instellingen vinden op soortgelijke camcorders.

De Panasonic SDR-H100K beschikt ook over een zeer indrukwekkende 78x verbeterde optische zoom, waardoor het een beetje verder zoomen dan de 70x optische zoom, samen met een groothoeklens van 33 mm. Wanneer de camcorder helemaal naar buiten wordt ingezoomd, de groothoek geeft meer perspectief dan een normale lens wil en kan meer van de scène en onderwerpen vast te leggen in uw schot. Natuurlijk, wanneer ingezoomd helemaal, je video zal shakier krijgen als u de camera hebt houden. Dat is waar de geavanceerde optische beeldstabilisator (OIS) komt in, zodat uw video blijft mooi glad. De digitale zoom kan raken 3500x, op dat moment alles wat je ziet zijn groot, wazig pixels.

De SDR-H100K harde schijf camcorder neemt SD-video, in aanvulling op het vastleggen van digitale foto’s. Het registreert zowel in MPEG-2, vergelijkbaar met hoe HDV neemt high definition, en H.264 / AVC, die de basis vormt voor de zeer populaire AVCHD-formaat.

Het beschikt over een SD-kaart, een USB 2.0-poort en een AV-out aansluiting, samen met een AC-adapter, AV- en USB-kabels en een oplaadbare batterij. Het LCD-scherm is helder en de menu’s zijn gemakkelijk te navigeren.

Deze harde schijf camcorder records in standard-definition video, met een maximale resolutie van 720 x 480. Hoewel het digitale foto’s kunt vastleggen, de resolutie is zeer laag, met 0,3 megapixels (MP) voor 640 x 480 foto’s, en 0,2 MP voor 640 x 360 breedbeeld stills.

De video records in drie verschillende instellingen, het toevoegen van meer compressie, wat leidt tot een lagere kwaliteit. Deze omvatten XP (10 Mbps / VBR – megabits per seconde / variabele bitsnelheid), die de beste, gevolgd door SP (5 Mbps / VBR) en LP (2,5 Mbps / VBR), die de hoogste compressie en de laagste kwaliteit .

De capaciteit van de harde schijf van 80 GB is, dat zijn kleine kan worden beschouwd in vergelijking met sommige van de nieuwere harde schijf-camcorders sportieve 220GB harde schijven. U kunt maximaal 30 uur SD-materiaal op het, afhankelijk van de kwaliteit instelling die u kiest. Minder video wordt opgeslagen als je schieten op de hoogste beeldkwaliteit.

Er zijn verschillende opties voor hulp en ondersteuning met de Panasonic SDR-H100K harde schijf camcorder, met inbegrip van een handleiding, tutorials, een pagina met veelgestelde vragen en een jaar garantie. U kunt contact opnemen met Panasonic via telefoon, e-mail en live chat als u vragen hebt of technische ondersteuning.

Terwijl de zeer betaalbare Panasonic SDR-H100K doet schieten kwaliteitsnorm-definition video, is er geen ondersteuning high-definition fotograferen. De 78x verbeterde optische zoom is mooi, maar de digitale foto’s zijn van zeer lage resolutie van 0,3 megapixels.