camcorders – Sony DCR-hc38

De Sony DCR-HC38 MiniDV Handycam camcorder biedt alles wat je zou verwachten van Sony en de Handycam naamgenoot. Met evenveel aandacht besteed aan de kwaliteit en connectiviteit, dit MiniDV camcorder laait nieuwe routes in multimedia gebied. Zoals altijd, komt de Sony DCR-HC38 MiniDV Handycam uitgerust met een state-of-the-art Carl Zeiss Vario-Tessar-lens, het verbeteren van het contrast en de kleurverzadiging, terwijl het verminderen van schittering en onscherpte. Samen met zijn Super SteadyShot beeldstabilisatie systeem ontworpen om te elimineren “schudden”, de Sony DCR-HC38 MiniDV Handycam produceert echt opmerkelijk footage, en verdient onze goedkeuring.

De iLink DV-interface biedt een high-speed, bi-directionele, communicatieve interface voor pure digitale overdracht tussen IEEE1294 apparaten zoals camcorders, digitale videorecorders en pc’s, de uitbreiding van zijn multimedia capaciteit nog verder.

Experts zoals de Sony DCR-HC38 MiniDV Handycam voor zijn veelzijdigheid. Komende uitgerust met een iLink DV-interface en de mogelijkheid om live USB-streaming, dit MiniDV camcorder leent zich om meer gebruik te maken dan af en toe een verjaardagsfeestje of vakantie. Gebruikers zoals de Sony DCR-HC38 MiniDV Handycam om zijn gebruiksvriendelijkheid en de totale waarde. Hoewel deze MiniDV camcorder beschikt over vele professionele functies, het is ontworpen met eenvoud en gebruiksgemak in het achterhoofd.

Hoewel de Sony DCR-HC38 MiniDV Handycam de afbeelding niet zou kunnen hebben en geluid functies die pro-consument te zoeken, het is een uitstekende all-terrain camera met meer dan een paar verrassingen in petto.

Vergelijken en andere grote MiniDV Camcorders.