camcorders – Sony HDR-CX 2017

Als u een eenvoudig HD-camcorder nodig hebt om je familie herinneringen vast te leggen, de Sony HDR-CX240 is compact en betaalbaar en het heeft een kleine leercurve. Deze camcorder biedt Full HD-resolutie en eenvoudige bediening. Het heeft ook een aantal extra functies waarmee u uw video’s te personaliseren. Echter, verliest het ook gemakkelijk focussen en krijgt korrelig bij het filmen close-ups. In plaats van de standaard touchscreen LCD zoeker die de meeste andere high-definition video-camera’s te gebruiken, de CX240 maakt gebruik van knoppen, die de menu’s meer moeilijk te navigeren maakt. Als u op zoek bent naar een betaalbare en eenvoudig HD-camcorder, de Sony HDR-CX240 heeft alle functies die u nodig hebt, maar het heeft een aantal eigenaardigheden.

Overzicht

Deze Full HD camcorder neemt video met een resolutie van 1080p, gefilmd op 60 frames per seconde. In de meeste situaties filmen, het ziet er geweldig uit op HD-televisies en beeldschermen. Als u het uploaden van uw video naar een beperkt platform als YouTube en hoeft alleen maar te filmen met 30 frames per seconde, kunt u gemakkelijk aanpassen van de frame rate en de resolutie aan uw behoeften. In de meeste gevallen, het apparaat legt haarscherpe beelden, maar close-ups te kijken korrelig en beweging ziet wazig. Het biedt low-light filmen, maar het ziet er niet geweldig.

Je kunt niet filmen zonder dat een geheugenkaart, omdat de Sony HDR-CX240 elke inpandige berging heeft. Het heeft slechts één geheugenkaartsleuf en een beperkte selectie van geheugenkaarten die u kunt gebruiken. Als u een hoge capaciteit memory stick of microSD-kaart, kunt u filmen voor iets meer dan een uur.

De HD-camcorder weegt iets minder dan een half pond en past in vrijwel elke tas of portemonnee. De 2,7-inch lcd-zoeker is kleiner dan de meeste van de zoekers camcorders ‘in onze lineup. Dit apparaat mist touch controles en in plaats daarvan, moet je de menu’s te navigeren met kleine knoppen. Echter, de menu’s zijn gemakkelijk te navigeren, en binnen een paar uur heb je een goed begrip van de mogelijkheden ervan te hebben.

Ten slotte is de Sony HDR-CX240 heeft de meeste van de geavanceerde functies die we zoeken, met inbegrip van intelligente automatische modus, die de instellingen op basis van de verfilming milieu en gezichtsherkenning past. U kunt ook een app om de camera te besturen en upload beeldmateriaal van uw smartphone downloaden. Met de verschillende video en beeld filters, kunt u een persoonlijk tintje toe te voegen aan uw beeldmateriaal.

De Sony HDR-CX240 is een eenvoudige en betaalbare HD-camcorder die u alle functies die u nodig hebt om uw herinneringen vast te leggen op film. Het is niet een groot werk van filmen beweging en close-up foto’s te doen. Echter, als je een full HD videocamera willen en niet willen weken leren hoe je de menu’s door te brengen, de CX240 is een goede optie.