camping lantaarns – Coleman Camping Lantern 2017 – Top Tens

De Coleman 1000 Lumen CPX 6 Lantern is schok- en waterbestendig. Deze camping lantaarn biedt een stevige constructie en vijf LED-lampen die een licht te laten schijnen 360 graden. U heeft de keuze uit vier licht instellingen, en de lantaarn werkt op batterijen of met behulp van een patroon gemaakt door de vennootschap. Het heeft een hoge runtime, afhankelijk van het licht instelling, en een groot aantal lumens.

Deze camping lampen worden geleverd met vier instellingen: strobe, laag, midden en hoog. Als je het op de hoge stand, kan het uw camping of gemiddelde grootte indoor kamer te verlichten. De maximale looptijd voor deze lantaarn is vijf uur op de hoge stand, over vier dagen en nachten op de lage stand, en 24 uur op de gemiddelde instelling. De runtime voor deze lantaarn op een lage stand met een extra set batterijen is meer dan een week.

De maximale lumen voor deze batterij-aangedreven lantaarn zijn 1.000. Het kan een oppervlakte van ongeveer 20 meter op de hoogste stand, 10 meter op de gemiddelde instelling en 5 meter op de lage stand te steken.

Deze outdoor camping lantaarn werkt op vier D-batterijen, of je hebt de mogelijkheid om via een van Coleman eigen 6-volt oplaadbare cartridges. U kunt de cartridges met behulp van een huis stopcontact of uw voertuig op te laden, en de cartridges komen met de adapters voor elk. Terwijl de cartridge meer kosten-effectief op het einde zou kunnen zijn, als je gaat backpacken of camping vaak, zou je waarschijnlijk nog wilt nemen langs een set batterijen.

Deze lantaarn weegt 3,4 pond, dat is aan de zware kant voor een camping lantaarn. Het gewicht kan merkbaar zijn als je bij je hebt kampeeruitrusting voor lange afstanden. De toevoeging van de batterijen of een van de cartridges De lantaarn stroom zou ongeveer één pond toevoegen totaalgewicht.

De Coleman 1000 Lumen CPX 6 Lantern heeft een stevige constructie, is schok- en waterbestendig, en maakt gebruik van multidirection LED-lampen die schitteren in een 360-graden omgeving. Vier D-batterijen of een cartridge macht dit licht, en de hoge lumen maken het mogelijk om het licht 20 meter in alle richtingen op de hoogste stand schijnen.