camping lantaarns – Eureka, 2017

De Eureka Warrior 230 LED Lantern is een compacte camping lantaarn die wordt geleverd met een dimmer, standby-functie en de mogelijkheid om een ​​SOS-flash reeks van drie korte en drie lange flitsen signaleren. Deze batterij-aangedreven licht heeft ook een afstandsbediening en fungeert als een zaklamp met SOS vermogen. Daarnaast beschikt het over een lange looptijd en een haak, zodat u kunt hangen in je tent of op een boomtak.

Deze lantaarn is compact op 7,3 x 3,4 x 3,4 inch, dus het neemt weinig ruimte in als je backpacken of camping of een noodsituatie lantaarn voor uw huis nodig hebben tijdens slecht weer. Een knop regelt het licht functie. Wanneer u de lamp, het stelt deze automatisch naar de maximale helderheid van 230 lumen. De runtime op deze lantaarn is 200 uur op een laag bij 15 lumen en 50 uur op de hoogste stand.

Dit is een stevige camping lantaarn, met een verwijderbare met rubber beklede handgreep en een extra handgreep in de bodem, en je kunt het ondersteboven hangen. Het heeft ook een waterdichtheid reizigers vier, wat betekent dat het bestand tegen regen en spatten.

Gebruiksaanwijzing komen niet met deze LED camping lantaarn, maar het is niet moeilijk om het licht aan te passen of zet in de batterijen. Het licht wordt gedimd als u doorgaat met houd de knop ingedrukt totdat het niveau van de helderheid die u wilt bereiken. Deze functie is te bedienen vanuit zowel de lantaarn en afstandsbediening. U kunt de SOS-modus te gebruiken door de knop twee keer. Klikken drie keer op de knop zet het op stand-by, en het blauwe licht laat u weten dat u toegang tot de functies lantaarn met uw afstandsbediening.

De afstandsbediening wordt geleverd met een karabijnhaak, zodat u kunt bevestigen aan je riem of de camping licht zelf. De afstandsbediening helderder of dimt het licht en draait op de SOS-signaal. Het werkt ook als een kleine zaklamp. Twee opgenomen AAA batterijen macht van de afstandsbediening, en drie D-batterijen werken de lantaarn. Deze camping lantaarn weegt 30 ounces met de batterijen en 1,9 pond zonder hen. Dit is iets om te overwegen wanneer u neem het backpacken.

De Eureka Warrior 230 LED Lantern is robuust en waterbestendig, met regelbare lichtinstellingen en SOS vermogen. Het kan 50 uur draaien op hoog en tot 200 uur op de laagste stand. Deze outdoor camping lantaarn wordt geleverd met een afstandsbediening, die kan functioneren op een afstand van 25 voet.