car audio – Alpine CDE 2017

De Alpine CDE-154BT is de beste autoradio binnen de Alpine CDE-serie. Terwijl de vermogens zijn slechts gemiddeld, de geluidskwaliteit rivalen de beste autoradio’s op de markt. Het geeft je veel controle over hoe je muziek klinkt, zelfs het verstrekken van op maat gemaakte geluid voor uw specifieke voertuig. Echter, het gebrek aan een paar belangrijke playback opties die u in de beste auto audio-ontvangers vinden.

Overzicht

Het maximale vermogen is 200 watt en de continue vermogen is 72 watt RMS, wat gemiddeld is voor de meeste autoradio’s zonder een externe versterker. De pre-out spanning voor de audiosignalen is 4 volt, die behoort tot de hoogste. Dit betekent dat het audiosignaal nauwelijks ongewenste ruis of vervorming frequentie als signaal luidsprekers wordt gestuurd. De signaal-ruisverhouding van de CD-speler 105 dB, een van de beste we beoordeeld.

Om u te helpen de beste geluidskwaliteit mogelijk, de CDE-154BT beschikt over 10 EQ-band presets. Elke EQ preset heeft 9,1 dB speelruimte te verbeteren of verminderen van de frequentieband. Dit geeft u veel controle over hoe u het geluid aan de akoestische landschap van uw auto vorm te geven. Het komt ook met de TuneIt app, die u nog meer controle geeft, met maximaal 100 geluidsinstellingen die u kunt opslaan op uw account. De app beschikt ook over specifieke premade EQ-instellingen voor uw auto. Als u trots op uw autoradio, dan is de app maakt het ook mogelijk om je EQ instellingen te delen, zodat anderen ze kunnen uitproberen en ze punten.

De keerzijde van de Alpine CDE-154BT is het ontbreken van uitgebreide afspeelmogelijkheden. Hoewel het beschikt over een uitstekend cd-speler, een USB-poort, standaard radio en Bluetooth-verbinding naar internet radio apps streamen, het ontbreekt aan compatibiliteit met WAV en AAC-audiobestanden. Het komt niet met een HD-radio-ontvanger ook niet. Echter, het is compatibel met SiriusXM satelliet-radio. Je hoeft alleen de ontvanger en abonnement apart worden aangeschaft.

De smartphone-integratie is zeer uitgebreid. Niet alleen kunt u bepalen Pandora van de voorplaat, maar u kunt ook gesprekken aan te nemen. Het maakt gebruik van een externe microfoon, die een lang snoer die u toelaat om de microfoon te plaatsen op een ideale locatie heeft. De microfoon beschikt ook over noise-cancelling technologie om echo’s te elimineren en vermindering van geluidsoverlast voor uw gesprekspartner.

De Alpine CDE-154BT produceert een aantal van de beste audio in een autoradio met een hoge signaal-ruisverhouding, een hoge pre-out voltage en 10 EQ presets. De TuneIt app is een geweldige bron voor het vinden van de beste audio-presets voor uw specifieke auto, die is een unieke functie. Het heeft alle gebruikelijke opties voor het afspelen, maar het is niet compatibel met WAV of AAC-bestanden afgespeeld via de USB-poort. Het ontbreekt ook HD-radio, maar is compatibel met SiriusXM radio.