car audio – Jensen MP 2017

Noot van de redactie: Deze beoordeling is verwijderd uit onze side-by-side vergelijking, omdat het niet langer één van de top 10 product. De originele beoordeling is hieronder, maar kijk op onze huidige top 10 autoradio’s hier.

Overzicht

Jensen is een onderdeel van de Voxx International groep, die ook eigenaar is van bedrijven zoals Audiovox en RCA, en is geen onbekende voor elektronica. Jensen maakt twee soorten van car audio head-units: mechless ontvangers en CD-ontvangers. De Jensen MP1516 is een CD-receiver en is het nieuwste model in de MP-serie.

De Jensen MP1516 is een basis-hoofdunit met beperkte verbeteringen van standaard, in de fabriek geïnstalleerde head-units. De geluidskwaliteit is niet zo goed als het zou kunnen zijn, en dit is direct gerelateerd aan het feit dat de MP1516 is underpowered. Met haar macht maxing bij 160 watt, is de zwakste hoofdtoestel we beoordeeld. Ook is er niet veel dat je kunt doen om de geluidskwaliteit voor het milieu binnen uw auto te verbeteren.

De Jensen MP1516 wordt geleverd met vier vooraf ingestelde equalizercurves. Als u de presets te schakelen, kunt u handmatig de bas, treble, balans en fader. Zoals voor uitbreiding, de MP1516 heeft slechts een paar van de RCA-uitgangen, waarmee u op een versterker of een andere set luidsprekers aan te sluiten. Een versterker zal helpen bij het verbeteren van de geluidskwaliteit, omdat de auto stereo-installatie een betere algehele zal worden aangedreven.

De Jensen MP1516 heeft een cd-speler en Bluetooth-functie. De microfoon is opgenomen in de aankoop, en je kunt het op het vizier of een andere nabijgelegen locatie om te bellen en gebeld te worden. U kunt muziek streamen via Bluetooth, en kunt u de drie andere fysieke ingangen gebruiken om muziekbestanden af ​​te spelen. De aux-ingang en de USB-aansluiting zijn beide gelegen aan de voorzijde van de voorplaat. De SD-kaartsleuf, echter, bevindt zich achter het afneembare frontje. De Jensen MP1516 ondersteunt een SD-kaart met maximaal 8 GB aan opslag. Met alle ingangen gecombineerd, kan de MP1516 zowel MP3- en WMA-bestanden af ​​te spelen.

Jensen heeft een één jaar beperkte garantie op de MP1516 die defect materialen en afwerking dekt. Om contact op te Jensen, moet je om te gaan door de Voxx Internationale klantenondersteuning website. Je moet een account aan te maken, maar als je eenmaal in te loggen, heeft u toegang tot live chat en een e-mail ondersteuning vorm. In onze ervaring, hadden we moeite te sluiten op een customer service agent via live chat, maar we kregen snelle antwoorden door de vraag en het antwoord e-mail formulier. Het is ook op deze customer care site die u de FAQ-pagina en een soort kennisbank met een verzameling van vragen en antwoorden te vinden. Als u op zoek bent naar de garantiekaart of de gebruikershandleiding, kan je ze vinden op de MP1516 productpagina.

De geluidskwaliteit kwestie en de beperkte mogelijkheid om het geluid niet helpen Jensen MP1516 onderscheiden van andere head-units we beoordeeld aan te passen. Echter, de toevoeging van Bluetooth en de andere aansluitingen helpen om de MP1516 een solide Autoradio. Denk aan de Jensen MP1516 als een fatsoenlijke vervanging voor uw huidige hoofd unit.