car audio – Kenwood KDC 2017

Noot van de redactie: Deze beoordeling is verwijderd uit onze side-by-side vergelijking, omdat het niet langer één van de top 10 product. De originele beoordeling is hieronder, maar kijk op onze huidige top 10 autoradio’s hier.

Overzicht

De Kenwood KDC-BT955HD is de grootste model van de KDC-serie en biedt de beste functies die beschikbaar zijn in deze auto audio-serie. De KDC-BT955HD heeft een uitstekende geluidskwaliteit, een groot aantal van de RCA-uitgangen, de flexibiliteit om het geluid en het scherm aan te passen, en ingebouwde Bluetooth. Als het vlaggenschip eenheid van de Kenwood KDC-serie, dit model pronkt wat de serie te bieden heeft. Deze kenmerken verdienen de Kenwood KDC-serie our Top Tien Bronze Award.

De geluidskwaliteit, de behulpzame zeven-band equalizer en de vele paren van RCA-uitgangen geven de Kenwood KDC-BT955HD een hoog niveau van gemakkelijke aanpassing en eenvoudige uitbreidbaarheid. De ingebouwde Bluetooth en bijgeleverde microfoon maken het gemakkelijk om uw telefoongesprekken op de weg te nemen en te houden je veilig door het houden van je hands-free. Deze head-unit is een geweldige optie voor het afspelen van uw favoriete muziek.