car inverter – Tripp Lite Car Inverter 2017 – Top Tens

De Tripp Lite PV150 auto omvormer wordt aangesloten op de DC-uitgang in uw auto en zet de kracht, zodat u deze kunt gebruiken met al uw favoriete elektronica. Deze auto omvormer heeft één stopcontact voor gebruik. U kunt het gebruiken om aan te sluiten in laptops, mobiele telefoons en andere low-watt elektronica. Echter, deze auto omvormer niet over een ventilator of een uitlaatklep voor USB-aansluitingen, zoals vele andere soortgelijke producten. Wij adviseren dit apparaat voor het opladen van kleine elektronica sinds grotere apparaten kan dit leiden tot oververhitting.

Kenmerken

De Tripp Lite omvormer is uiterst eenvoudig te gebruiken. Sluit de kabel aan op de sigarettenaansteker in uw auto. Maak dan gebruik van de drieledige stopcontact aan te sluiten in uw elektronische apparaten. De Tripp Lite omvormer kan leveren 150 watt continu. Dit is de grens die de meeste auto’s kunnen bieden, en werkend met 90 procent efficiency, deze auto omvormer is een perfecte pasvorm. Met behulp van dit apparaat kunt u de macht een grote verscheidenheid aan elektronische apparaten, waaronder

De auto omvormer niet genoeg kracht om een ​​aantal apparaten op te laden terwijl ze worden gebruikt leveren. Zo kan het apparaat een laptop niet opladen van leeg terwijl het wordt gebruikt.

De Tripp Lite omvormer heeft een verscheidenheid aan ingebouwde veiligheidsvoorzieningen. Als het stroomverbruik pieken, zal het toestel uitgeschakeld. Deze functie beschermt de regelaar van een overbelasting. Ook als de omvormer te warm wordt, wat het zal waarschijnlijk te wijten aan het ontbreken van een ventilator, zal het toestel automatisch uitgeschakeld. De Tripp Lite omvormer heeft ook een functie die uw accu van de auto zal beschermen. Als u gebruik maakt van de omvormer, terwijl de auto is uitgeschakeld, zal het apparaat u waarschuwen wanneer de accu van de auto dicht bij het sterven. Dit kan je helpen, in een worst case scenario, om te voorkomen dat het aftappen van uw batterij. Als u gebruik maakt van de omvormer, terwijl de auto is uitgeschakeld, is het raadzaam dat u de auto elk uur beginnen en laat de motor draaien voor ongeveer 10 minuten.

Alle knoppen, verlichting en functies van de Tripp Lite auto omvormer zijn duidelijk gelabeld en eenvoudig te gebruiken. De omvormer is kleiner dan de meeste andere soortgelijke inrichtingen. Echter, dit ontwerp is klein vanwege een gebrek van een koelventilator, wat betekent dat het meer gevoelig voor oververhitting.

De fabrikant van Tripp Lite producten op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice. Op de website staan ​​de fabrikant telefoonnummers die open tijdens de normale kantooruren en een e-mailadres zijn. De fabrikant heeft betrekking op het apparaat met een beperkte garantie van een jaar.

Ontwerp

De Tripp Lite PV150 omvormer is uiterst eenvoudig te gebruiken, en zijn compacte formaat maakt het een perfecte reisgenoot. Het toestel kan 150 watt, die voldoende voor de meeste kleine elektronica stroom wordt voorzien. Echter, deze auto omvormer niet over een koelventilator.

Help en ondersteuning

Overzicht