CD brand software – Express Burn 2017

Wanneer we de beste cd-brander toepassingen beoordeeld, vonden we dat Express Burn heeft een aantal duidelijke voordelen. Chief onder hen is hoe gemakkelijk het is om cd’s en de meeste DVD en Blu-ray-schijven te branden en te kopiëren. Maar het heeft een aantal nadelen, dat het uit de bovenste laag van onze review gehouden – het klokte een aantal van de langzaamste burn tijden van de 10 aanvragen die we hebben getest.

Overzicht

We hebben elk van de cd-branders op onze side-by-side vergelijking door middel van een batterij van tests. In onze Ease-of-Use test, Express Burn behaalde de hoogste score – die hij deelt met slechts één ander programma: onze winnaar Gold Award, Roxio Creator. Iedereen kan leren en het gebruik van dit programma met minimale problemen. Dit komt door het utilitaire interface. Alle van de brandende instrumenten zijn goed georganiseerd, gemakkelijk te vinden en ligt in het hoofdvenster van de interface. Er is weinig tot geen giswerk en bijna geen leercurve.

Het bouwen van een aangepaste audio-cd is heel simpel: Sleep de tracks die u wilt branden in de interface en schik ze in de gewenste volgorde. Dit programma geeft je ook de mogelijkheid om input metadata voor elke track, zoals de albumtitel, tracknamen, artiest, genre en nog veel meer. Het kostte ons slechts een paar minuten om onze aangepaste testdisc bouwen. Het bouwen van een aangepaste data schijf is eveneens gemakkelijk; het enige verschil is dat u sleept in de bestanden die u wilt liever verbranden dan audio tracks.

Nadat we onze test discs gebouwd, we getimed hoe lang het duurde het programma om ze te branden op een lege schijf. Het brandde de audio-cd in zes minuten en de data schijf in vier en een halve minuut. Dit waren enkele van de langste brandtijden (of, in het geval van de audioschijf, het langste) in onze beoordeling. Als u van plan bent om de massaproductie van meerdere schijven een voor een, wil je misschien een applicatie proberen met een verbranden sneller snelheid (Zie onze matrix voor de volledige lijst van de tijden voor elk product).

Niet alleen heeft deze software kunt u kopiëren, bouwen en cd’s branden, kunt u het zelfde voor dvd’s en Blu-ray discs te doen. Dit is erg handig, omdat deze hogere capaciteit schijven veel meer data kan opslaan dan een cd. Echter, als u van plan bent om commerciële dvd’s of Blu-rays kopiëren, deze software applicatie zal niet omzeilen anti-piraterij encryptie, zodat je beperkt tot zelfgemaakte films en onbeschermde DVD’s en Blu-rays.

Het is een goede zaak dat de Express Burn is zo makkelijk te gebruiken, omdat zijn hulp en ondersteuning is beperkt. Als u de antwoorden op via e-mail gestelde vragen wilt, moet u een technische ondersteuning plan, dat prijzig kan kopen. Productondersteuning kan kosten tussen de $ 33 en $ 64. De $ 33 Silver Support Plan geeft u maximaal drie, 10 minuten overleg, terwijl de $ 64 Platinum Ondersteuning plan kunt maximaal negen, 10 minuten overleg. Er is een e-mail formulier dat u kunt gebruiken om contact op met het bedrijf als je nodig hebt om, maar onze vragen zijn best met de betaalde ondersteuningsplan beantwoord.

Express Burn is een easy-to-use-branden van cd’s software-applicatie. Iedereen kan het gebruiken om schijven ze al bezitten of maken gepersonaliseerde schijven uit de bestanden op hun computer te kopiëren, maar de trade-off is het langer duurt om zowel audio en data-cd’s te branden. En terwijl de DVD en Blu-ray instrumenten die heel nuttig, deze toepassing is niet in staat om beschermde commerciële dvd kopiëren, en hun klantenservice laat veel te wensen over.