CD brand software – Power2Go 2017

Power2Go 10 van Cyberlink is een van de beste cd-brandprogramma’s op de markt vandaag. Dat komt omdat het biedt een breed scala aan functies waarmee u audio, video en data schijven maken. Het bevat ook andere functies die het gamma loopt van het creëren fotogalerij schijven om online media back-up- en recovery-schijven. Kortom, met Power2Go 10, kunt u vrijwel elk type optische schijf die u eventueel wilt creëren.

Overzicht

Het gehele assortiment van CD branden gereedschappen die in Power2Go 10 is netjes en intuïtief gerangschikt op de home page. Feature categorieën variëren van het maken van muziek en video discs te branden systeemherstel en online media backup schijven. De eenvoudige organisatie van deze krachtige tools is een van de belangrijkste selling points.

De instrumenten zelf zijn ongelooflijk intuïtief. Denk aan de audio-cd tool, die zich onder de tab “Music Disc”. Deze tool lanceert een drag-and-drop interface waar u de muziekbestanden kunt kiezen uit uw harde schijf te branden op een beschrijfbare cd. Zodra u uw bestanden op de schijf hebt laten vallen, de rest gewoon het regelen van de tracks in de volgorde waarin u ze wilt hebben. In onze tests, het duurde dit programma minder dan twee minuten om een ​​volledige audio-cd te branden – en het kwam binnen een seconde van de snelste audio brandtijd van alle producten die wij beoordeeld.

Het maken van een data-schijf is net zo eenvoudig. Een back-up van uw bestanden op een optische schijf is een uitstekend noodplan om moderne cloud-gebaseerde backup diensten. In onze tests, het duurde iets meer dan twee minuten om een ​​data-cd te branden. Deze toepassing is niet beperkt tot het branden van cd’s. U kunt ook gegevens-dvd’s en Blu-rays. Het duurde dit programma ongeveer twee-en-een-halve minuut naar een lege data schijf om de capaciteit te vullen – en in dit geval, het was de snelste cd-brander we beoordeeld.

Het tabblad “Schijf kopiëren” is een uitstekend hulpmiddel voor het maken van exacte kopieën van de schijven die je al hebt. Echter, het werkt alleen op schijven die niet zijn versleuteld met kopieerbeveiligingen. Als u een DVD of een andere schijf die is afgeschermd met CSS of een andere vorm van encryptie, zal Power2Go 10 niet in staat zijn om het te kopiëren.

Er waren een paar kleine omissies dat dit product geweerd van de bekroonde grondgebied. Een daarvan was het onvermogen van de toepassing om audio bestanden te bewerken vanuit het programma – als u wilt dat uw audio-bestanden aan te passen, moet je investeren in een aparte audio-editing programma.

Bovendien, bijna alle van de andere programma’s beoordeeld We besparen een cd, dvd of Blu-ray disc’s ISO (afbeelding disc) bestand op uw computer. Een ISO-bestand is de blauwdruk van een schijf die alle informatie die je nodig hebt om een ​​nieuw exemplaar te branden zonder de oorspronkelijke bevat. Power2Go geeft deze opties in de interface, maar wanneer u probeert om ze te gebruiken, wordt u gevraagd om te upgraden naar de platina versie. Geen van de andere programma’s die we beoordeeld zorgen dat u uw programma upgraden voor dit vermogen.

Power2Go 10 is een krachtige en bruikbare optische schijf authoring toepassing die cd’s, dvd’s en Blu-ray discs brandt. Ondanks het ontbreken van een aantal functies die we zoeken, zoals audio instrumenten, het is een uitstekende keuze om cd’s, dvd’s en Blu-ray-schijven branden.