cd-brandsoftware – Acoustica MP3 CD Burner 2017

Acoustica MP3 CD Burner is het branden van cd-software met een snelle setup-proces, en het brandt audio-cd’s met precisie. De software is een beetje ingewikkeld voor degenen die niet bekend zijn met de ins en outs van het branden van cd-toepassingen, maar het is een goede optie voor veteranen.

Overzicht

meest opvallende eigenschap Acoustica’s is de mogelijkheid om een ​​test branden van een schijf uit te voeren. Deze functie kunt u eventuele fouten voor het branden van bestanden op een cd, bespaart u kostbare tijd en middelen die anders verloren zou gaan als je een CD met foutieve informatie verbrand te detecteren.

We waren verrast om het programma niet data schijven branden te vinden; elk programma dat we beoordeeld hadden dit vermogen. Echter, als je alleen branden audio-cd’s, dit programma werkt net zo goed of beter dan de andere producten op onze top 10 lijst.

In onze tests, het duurde dit programma iets meer dan drie minuten om een ​​nieuwe schijf te branden. Hoewel het niet de snelste cd-brander we beoordeeld, is dit nog steeds een respectabele brandduur.

We hadden wat moeite met het begrijpen van de applicatie beschikbare opties vanuit het hoofdscherm: De brandende proces is niet eenvoudig. Bijvoorbeeld, om een ​​goede verbranding te maken, moet u zich ervan bewust dat de bovenste navigatieknoppen niet in de juiste volgorde. Om de onervaren gebruiker, kan dit nogal verwarrend zijn.

We zouden hebben gerangschikt Acoustica hulp documentatie hoger had voorgelegd op een meer eenvoudige manier. Bijvoorbeeld, er is geen overzicht van het brandproces in de help-sectie. Een ander probleempje was dat we moesten houden stuitert terug naar het hoofdmenu om alle informatie die we zochten te vinden. Als gevolg van deze veranderlijke presentatie, de help-sectie bleek moeilijk te volgen.

Acoustica MP3 CD Burner is een goed product dat een uitstekende-cd branden van mogelijkheden biedt. De toegevoegde mogelijkheid om een ​​selectie te scannen voordat het branden op een cd is uitstekend. Met de toevoeging van een paar meer functies en een aantal herziene organisatie voor de hulp documentatie en hoofdscherm, zou dit product veel hogere rang.