fiets gps – Garmin Edge 510 2017

De Garmin Edge 510 fiets GPS biedt een uitgebreid scala aan functies, en het is betaalbaar, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken. De touchscreen-interface is intuïtief, en haar vermogen om te koppelen met een smartphone opent een wereld van functionaliteit. Voor zijn functie en waarde van de Garmin Edge 510 is onze Top Tien beoordelingen Gold Award winnaar.

basisfunctionaliteit

De Garmin Edge 510 displays snelheid, tijd, afstand, temperatuur en hoogte data in-ride, en doet dit op een helder kleurenscherm. De Edge 510 stuurt die gegevens naar uw smartphone via een Bluetooth-verbinding, en dan is uw smartphone duwt de gegevens naar de Garmin Connect website. Deze draadloze aanpak betekent dat je nooit meer gegevens van de fiets GPS om de computer handmatig te uploaden.

Na uw rit, kunt u op de Garmin Connect website en zie uw route op een kaart, samen met uw snelheid, tijd, afstand en andere statistieken. Garmin Connect voegt ook een social networking element toe aan de Edge 510. Als u uw ritten te delen, kan je vrienden ze leuk vinden of commentaar geven op hen. Garmin Connect is ook geïntegreerd met Facebook en Twitter, zodat u kunt ritten naar uw sociale netwerk profielen met een simpel commando.

De Edge 510 is compatibel met ANT + sensoren die hartslag, pedaal cadans en trapkracht op te sporen, zodat u kunt deze cruciale training metrics monitoren terwijl u fietst. ANT + is een close-afstand draadloze verbinding technologie, zoals een meer energie-efficiënte Bluetooth.

De gegevens van de ANT + sensoren verzamelen is ook overgebracht naar uw smartphone via Bluetooth en vervolgens geduwd om de Garmin Connect website. Na uw rit, zie je de hartslag, pedaal cadans en trapkracht weergegeven informatie naast elementaire ritgegevens en een kaart van uw rit.

De Edge 510 echt uitblinkt op het gebied van design. De cyclus computer is voorzien van een helder kleurenscherm, dat is veel gemakkelijker te lezen dan de monochrome scherm van mindere fiets GPS-eenheden. De touchscreen-interface is eenvoudig en intuïtief, en het werkt in de regen en als je het dragen van handschoenen, want het is druk gebaseerd. Misschien omdat het druk op basis van, het touchscreen is niet zo reageren als een moderne smartphone, maar het is gemakkelijk goed genoeg voor een fietscomputer.

Ontwerp

De Edge 510 is de perfecte maat voor een fietscomputer. Met een display diagonaal van 2,2 inch en een gewicht van 2,8 ounces, het is toch onopvallende aanzienlijk. De 20-uur levensduur van de batterij is het meest van elke fietscomputer we beoordeeld.

Van de fietscomputers we beoordeeld, de Garmin Edge 510 is het makkelijkst te gebruiken om de volgende redenen: Het touchscreen maakt het navigeren door de menu’s intuïtiever dan een druk op de knop gebaseerde interface. De Edge 510 is niet opgeblazen met functies, dus het is gemakkelijk om naar de functies die u zult elke rit gebruiken. Ook de mogelijkheid om het te koppelen met uw mobiele telefoon via Bluetooth maakt het uploaden van gegevens naar Garmin Connect een briesje.

De Edge 510 is voorzien van een bijzondere functie, genaamd Live-Track. Live-Track biedt directe GPS-tracking via de Garmin Connect app of website. Deze functie wordt mogelijk gemaakt door de Bluetooth-koppeling met uw smartphone. Live-Track kan uw familie en vrienden om je te kijken als een bewegende stip op een kaart. Ze kunnen LiveTrack gebruiken om te controleren op uw eigen veiligheid en de locatie, of om u op te vrolijken tijdens een race.

Hoewel de Edge 510 heeft geen kaarten ondersteuning of turn-by-turn navigatie, heeft het voorgeladen natuurlijk navigatie. Dit betekent dat u een route op de Garmin Connect website te maken en vervolgens overbrengen naar de fietscomputer via de telefoon of via USB. Als je rijdt, zal deze route weergegeven als een lijn en je fiets wordt voorgesteld als een pijl. Hoewel u een kaart met straten of gebouwen niet zal zien, als je de broodkruimelspoor volgen zoals deze wordt weergegeven, zult u op uw bestemming aankomt. Daarnaast is de Edge 510 heeft een kompas om verder te helpen met navigatie.

Garmin heeft lange tijd de reputatie van die achter haar producten. Het voorziet in een standaard garantie van een jaar, maar het bedrijf is bekend dat de klanten de prijs breekt op non-garantiereparaties geven. De vertegenwoordigers van de klantendienst we spraken met aan de telefoon en via e-mail waren vriendelijk en deskundig. Garmin heeft ook een YouTube-kanaal met meerdere instructievideo’s.

De Garmin Edge 510 ontbreekt de kaarten en turn-by-turn navigatie mogelijkheden van de duurdere modellen van Garmin. Echter, het heeft elke functie die de serieuze fietser moet harder en slimmer trainer, en het biedt deze functies in een pakket dat perfect combineert waarde, grootte en eenvoud, waardoor het de beste fiets GPS we beoordeeld.

Extra functies

Help en ondersteuning

Overzicht