fiets gps – Magellan Cyclo 505 2017

De Magellan Cyclo 505 fiets GPS heeft een uitstekende functionaliteit, met inbegrip van kaarten, turn-by-turn navigatie, telefoon meldingen en automatische route vinden. Het is ook compatibel met ANT + en Bluetooth Smart sensoren. De Cyclo 505 kan verbinden met je smartphone via Bluetooth naar het afspelen van muziek en telefoon meldingen in te schakelen, en het heeft Wi-Fi voor automatische rit uploads.

Overzicht

Tijdens uw rit, zal de Cyclo 505 uw snelheid, tijd en afstand gegevens, evenals informatie verzameld van uw hartslag, cadans en macht meter weer te geven. De Cyclo 505 kan verbinding maken met sensoren die ANT + draadloze technologie en sensoren die de nieuwe Bluetooth Smart technologie te gebruiken. Dit betekent dat vrijwel elke sensor op de markt zal samenwerken met de Cyclo 505.

De Cyclo 505 heeft een functie zelden gezien in fietscomputers: automatische route vinden. U kunt een afstand of tijd u wilt rijden bepalen, en de Cyclo 505 zal drie suggesties voor een route aan te bieden. De Cyclo 505 heeft ook kaarten navigatie. Deze twee eigenschappen maken de Cyclo 505 een uitstekende fietscomputer keuze voor het rijden in een onbekend gebied.

Omdat het heeft Wi-Fi, kunnen de Cyclo 505 uw route naar Magellan’s online training software automatisch te uploaden als je binnen het bereik van een signaal. Dit betekent dat u niet om het apparaat aan te sluiten op een computer om ritgegevens te uploaden. Een van de beste eigenschappen van de Magellan website is de automatische gegevensoverdracht naar Strava, een populaire online fietsen gemeenschap.

De Cyclo 505 is vrij groot, dat kan een probleem zijn als u in het bijzonder bewust van het gewicht en slepen bent. De 12-uur levensduur van de batterij is lager dan andere high-end fietscomputers, dus je kan moeite om het toestel wordt aangedreven door middel van de hele dag ritten. Daarnaast is er geen levende GPS-tracking, die het mogelijk maken je vrienden om uw rit online te volgen.

Magellan is voorzien van telefoon en e-mail ondersteuning en een uitstekende YouTube-ondersteuning-kanaal. De interface is eenvoudig te achterhalen, en hoewel het niet een touchscreen hebben, de knoppen zijn groot en makkelijk te duwen, zelfs met handschoenen aan.

Deze cyclus computer is krachtig genoeg voor zelfs de meest veeleisende fietser, maar de zwakke batterij is een achilleshiel. De route vinden functie zal nuttig zijn als u genieten van reizen, en de automatische rit upload- en Strava integratie maken het Magellan Cyclo 505 heel gebruiksvriendelijk.