fietsenwinkel – Bicycle Warehouse

Bicycle Warehouse is een geweldige online winkel als je op zoek bent naar een grote selectie van die uit de gewone fietsen, zoals tandem, elektrische en driewielers. Ze zijn ook slechts een van de twee online fietswinkels we beoordeeld dat een indrukwekkende selectie van fietsen voor vrouwen te voeren.

Overzicht

Zoals we hierboven vermeld, Bicycle Warehouse lijkt op de niche van vrouwen rijders te hebben gevangen door het verstrekken van een Women’s categorie met fietsen en accessoires. Terwijl andere sites deden verkopen fietsen producten voor vrouwen, Bicycle Warehouse is de enige online winkel vonden we echt enkel uit deze belangrijke categorie van de klant.

De site heeft drop-down menu’s, zowel aan de linkerkant bar en aan de top die lijken te werken aan een nadeel, omdat er zo veel productcategorieën, zelfs sommige met subcategorieën. Zoek dozen zijn bedoeld om te helpen bij wat u zoekt per product en merk. Echter, het verdelen van de productcategorieën up zou het zoekproces geheel te vereenvoudigen.

Een Special Order gedeelte aan de onderkant van de site geeft een unieke functie die het mogelijk maakt om toegang te krijgen tot een extra 25.000 items in aanvulling op de site webcatalogus. Deze functie is eigenlijk aangeboden via een Bicycle Warehouse onderdelen en accessoires leverancier, Kwaliteit Producten van de Fiets, maar de producten worden besteld via de Bicycle Warehouse website.

Zoals met veel van de andere plaatsen die we beoordeeld, een e-mail aanmelden functie is beschikbaar die zal sturen van de verkoop, attracties en evenementen. Wat deze e-mailfunctie van de rest van de menigte is dat Bicycle Warehouse één klant kiest per maand van hun nieuwe e-mail abonnee lijst om een ​​$ 250 gift card te ontvangen.

Een functie die we niet hebben gezien op andere sites is een optie voor gratis financiering via CitiFinancial. Dit is een bijzonder gunstig optie overweegt het maken van een grote en dure fiets aankoop kan gemakkelijker worden gemaakt met de financiering van opties.

Web specials waaronder closeout producten tegen gereduceerde prijzen ronden de geweldige functies bij Bicycle Warehouse.

Betaling en levering zijn belangrijke kenmerken bij het bestellen van een fiets online. Bicycle Warehouse kwam te kort in deze gebieden en voorzag niet in de details en de informatie die we vinden in andere delen van hun site.

De betaling vormen die worden geaccepteerd bevinden zich op de zijbalk, maar we waren niet in staat om eventuele aanvullende informatie over de betaling te vinden. In tegenstelling tot andere sites die gedetailleerde kaarten van de levertijden en kosten te verstrekken, Bicycle Warehouse niet in slaagt om de broodnodige scheepvaart informatie te geven. Terwijl ze geven wel een paar details van hun binnenlandse en internationale scheepvaart beleid, waren we niet in staat om te vinden wat de vervoerders die ze gebruiken en als versnelde verzending is mogelijk. Een knop aan de bovenkant van de site staat dat gratis verzending is mogelijk bij bestellingen van $ 100 of meer.

Bicycle Warehouse stelt dat zij staan ​​achter wat ze verkopen. Ze bieden een 30 dagen geld terug garantie en laatkoers matching op identiek.

Customer service kan worden bereikt voor vragen door te bellen naar een gratis nummer of via e-mail.

Bicycle Warehouse zorgt voor een niche in de online verkoop van de fiets door het aanbieden van een grote selectie van fietsen voor vrouwen. Terwijl hun fiets en accessoires selectie wedijverde met die van andere online winkels, het ontbreken van functies, zoals een georganiseerde scheepvaart grafiek en FAQ sectie plaats de site in het nadeel voor gemakkelijke navigatie.