fietsenwinkel – JensonUSA

JensonUSA is de fietsenwinkel die fiets liefhebbers zullen houden om te zoeken. Met een enorme selectie van fietsen (waaronder speciale fietsen) en een makkelijk te navigeren website, heeft JensonUSA een site die het zoeken naar de juiste fiets zowel leuk en gebruiksvriendelijk maakt aangemaakt. De algehele verscheidenheid aan fietsen en accessoires tegen JensonUSA is top-notch, en de website is bijna perfect. Als een van de beste in de wereld, JensonUSA leidt het pak van online fiets verkopers, net iets achter de prestaties van de fiets in onze nek-aan-nek vergelijking. Het enige wat we zouden willen zien toegevoegd is live chat support.

Selectie

JensonUSA heeft zeker de grootste online selectie van speciale fietsen van alle plaatsen die we beoordeeld. Hun grote selectie van complete fietsen omvat cyclo-cross, eenwieler, Xtracycle, stedelijk, slopestyle, fixie, spoor, tijdrit en multisport.

JensonUSA heeft ook een brede selectie van het rijden accessoires van manden remblokken. Hun producten worden geleverd met gedetailleerde beschrijvingen, product reviews, verzendkosten en beschikbaarheid informatie op te slaan.

De product selectie reikt nog verder als je gevoel echt enthousiast over fietsen en wilt u uw aankoop te passen. Het Build Kit programma JensonUSA Custom kunt u een sterk aangepaste fiets van je dromen te bouwen door het aanbieden van uiterst concurrerende prijzen. Dit programma wil dat je om de afstemming van uw aanpassing met uw rijstijl, zodat de site is een matentabel vinden onder de Technische bibliotheek opgenomen.

De JensonUSA website behoort tot een paar sites die kleeft aan de basis van de verkoop van fietsen en accessoires. Er zijn niet veel flitsende pop-ups, banners of side bar promoties. Het ontbreken van deze website functies zou normaal gesproken een slechte zaak zijn. Maar zo veel van de plaatsen die we beoordeeld waren overkill met onnodige features die we vergeten wat ze verkochten en wat we zochten … fietsen!

De Help Desk gedeelte van de website is gemakkelijk te vinden. De side bar en drop down menu is makkelijk te navigeren. Twee verschillende vakken op de homepage kunt u zoeken op trefwoord en / of merk. Echter, kunt u uw zoekopdracht verfijnen 25-75 producten in een tijd, na het klikken op een item op prijsklasse, closeout en aanbiedingen, gebruik van het product en het meest populair zijn.

Website

Een opvallende kenmerk is de Technische bibliotheek. Vinden onder een link op de zijbalk, de Technische bibliotheek JensonUSA kunt u een gids van het drop down menu te kiezen en te onderzoeken van een onderwerp, zoals het kiezen van de juiste schoenen-to-wheel-compatibiliteit. Veel van de technische handleidingen in het menu onder meer informatieve grafieken en foto’s om u te helpen bij het kiezen van de beste fietsen producten voor uw behoeften. Andere functies op de website die echt gevangen onze ogen waren de vele offers van specials en kortingen. Op de top van de site, zijn koppelingen voorzien van een Outlet Store, Closeouts, Hot Deals, nieuwe items en Scratch en deuken. De meeste van deze categorieën letterlijk weergegeven honderden fietsen en accessoires kunt u snel en om items op tot 80% korting op de prijs van de fabrikant te vinden. U kunt extra promotie informatie te ontvangen door omhoog te ondertekenen om wekelijkse aankondigingen betreffende bedrijf specials te ontvangen door simpelweg het invoeren van uw e-mailadres in een bar aan het vak.

Prijs matching is een ander gebied dat JensonUSA gespecialiseerd is in. Prijs wedstrijd verzoeken op de meeste punten kunnen worden verwerkt direct met behulp van hun Instant Price Match-functie. Dit is anders dan de prijs match beleid van veel bedrijven in die je nodig hebt om te gaan door middel van een medewerker van de klantenservice uit te werken van de wedstrijd. Met JensonUSA, is er geen noodzaak om ze te bellen of wachten voor een follow-up e-mail. Kijk maar naar de “Price Match” link die is gevonden op elke productpagina.

Samen met de prijs matching, JensonUSA biedt ook 30 dagen bescherming prijs. Als u een lagere prijs met een concurrent binnen de 30 dagen na uw aankoop vinden, zullen ze je een terugbetaling voor het verschil door gewoon contact met hen via telefoon of e-mail.

Bij het maken van een grote aankoop, zoals een fiets, kan de betaling en verzending informatie een site biedt kritisch. JensonUSA komt pas echt tot in beide gebieden. Een unieke betaling functie is ze bieden International Wire Transfer. Hoewel de details van deze optie niet beschikbaar waren op hun website, is er een link naar contact opnemen met het bedrijf voor meer informatie. Andere vormen van betaling het bedrijf accepteert omvat VISA, MasterCard, Discover en American Express. Controleer of postwissel is ook beschikbaar indien betaald met een persoonlijke cheque of postwissel alleen in fondsen US.

Onder de helpdesk sectie van de website, kan gedetailleerde scheepvaart informatie te vinden. Links op het controleren van de status van uw bestelling, het bijhouden van een bestelling, beschikbaarheid van het product, backorders, scheepvaart afgesneden tijd en het veranderen van een bestelling nuttige informatie.

Terwijl JensonUSA live chat niet over als sommige van onze andere zeer gewaardeerde plaatsen hadden, ze bieden meerdere manieren om contact met hen, waaronder het plaatsen van een online bestelling 24 uur per dag, telefonisch contact op te nemen met de afdeling Customer Service of via hun catalogus.

Extra functies

We weten allemaal dat het bestellen van een grote en dure product per e-mail kan riskant zijn en kunnen velen van ons af hebben als de aankoop van hetzelfde item door middel van een gewone bakstenen en mortel te slaan geen betere manier om te gaan zou zijn. U kunt laat dat stressvolle gevoel komen, dankzij de JensonUSA No-gedoe 30 dagen tevredenheidsgarantie. Deze garantie betekent dat u recht hebt op een volledige terugbetaling van de oorspronkelijke aankoopprijs (minus het verschepen kosten) als u nieuwe en ongebruikte items terug te keren binnen 30 dagen na de datum van uw factuur. Deze functie is belangrijk omdat er geen “test drive” van de fiets die u koopt is beschikbaar.

We wilden meer details over zijn beleid, omdat het niet specifiek te vermelden terugbetaald punt moet nieuw en ongebruikt zijn en het kan moeilijk zijn om een ​​proefrit een fiets zonder het rijden rond, die zou het diskwalificeren van de mogelijkheid om zijn teruggekeerd zijn. We belde en sprak met een medewerker van de klantenservice, die het beleid verduidelijkt nadat we gevraagd over een fiets niet uit te werken. Ze legde uit dat zolang de fiets is slechts minimaal gereden (stoep alleen) moet in aanmerking komen voor een terugkeer. Ze deed suggereren echter dat de klanten het nuttig zijn om een ​​plaatselijke fietsenwinkel te bezoeken en krijgt het gevoel voor de juiste grootte en stijl van de fiets alvorens een aankoop online kan vinden.

Betaling en verzending

Of de fiets niet goed past of het gewoon niet de aard van de rit die u zoekt, met de mogelijkheid om terug te keren het is altijd geruststellend. In tegenstelling tot hun competitie, ze niet een restocking fee of een boete.

JensonUSA online fiets winkel is een site die gespecialiseerd is in fietsen voor ruiters op zoek naar iets meer dan alleen een fiets. Vanuit hun selectie van ongewone stijlen van fietsen om hun maatwerk programma, de winkel biedt voor elk wat wils. De eenvoud van hun website was één van de redenen waarom deze winkel gerangschikt zo hoog. Het is gemakkelijk om te verdwalen in de flitser en pop-ups op andere fiets winkel websites en JensonUSA bewijst dat eenvoudige verkoopt.

Klantenservice

Overzicht