geavanceerde carrière in de geneeskunde – Artsen en Chirurgen 2017

Artsen en chirurgen behoren tot de meest voorkomende, maar die nodig zijn medische beroepen. Deze geavanceerde loopbaan in de geneeskunde bieden vele aantrekkelijke voordelen, waaronder het algemeen hoge salarissen en beschikbaarheid baan. Je hebt ook een breed scala van specialisatie mogelijkheden om uw kansen op het vinden van een positie die uw planning en uw interesses past te vergroten. De nadelen zijn onder andere dure wanpraktijken verzekering en hoge student schuld, maar deze medische carrière te krijgen our Top Tien Gold Award voor hun algemene uitstekend aanbod voor studenten op zoek naar een langdurige en belonen gezondheidszorg carrière.

Salaris

Deze medische beroepen bieden de hoogste salarissen in elk bereik, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics. In feite is de gemiddelde lonen verdiend door de onderste 10 procent van de artsen en chirurgen is nog steeds hoger dan een salaris verdiend door de top 10 procent van de werknemers in andere carrières in de gezondheidszorg. Compensatie van deze salarissen zijn de hoge premies voor wanpraktijken verzekering.

Salaris is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld, als je je specialiseert, kunt u een hoger salaris verwachten. Artsen werken in speciale afdelingen in het algemeen te maken dichter bij het hoge gemiddelde loon dan degenen die werkzaam zijn in de eerstelijns gezondheidszorg. Verschillende specialiteiten hoger loon dan anderen, maar de extra training en opleiding die nodig zijn voor deze gebieden zijn meestal intensiever. Natuurlijk, de meer gespecialiseerde en lastige uw gebied van expertise, hoe hoger uw leningen voor studenten en aansprakelijkheidsverzekering kan zijn.

Je salaris is ook afhankelijk van andere variabelen, zoals uw ervaring, locatie en werkgever. Als u zelfstandige bent, uw salaris hangt ook af van hoeveel patiënten je hebt.

Basisvereisten onderwijs voor artsen en chirurgen om te beginnen met het werken in het veld vereist een vierjarige medische graad. Eisen voor toelating tot deze programma’s variëren, maar het veld is concurrentie, met name voor de beste scholen. Naast een bachelor’s degree in een verwant veld, moet u de Medical College Admission Test (MCAT) met een concurrerende score passeren. Alle scholen in de Verenigde Staten eisen een recente MCAT score die bij aanvraag van een student.

Veel pre-medische studenten kiezen voor een bachelor-opleidingen na te streven in gebieden zoals verpleging of medisch laboratorium wetenschappen. Deze programma’s kunt u ook gaan werken in de medische wereld voordat hij een arts. Een paar medische programma’s combineren een undergraduate programma met de belangrijkste medische programma.

Onderwijs & Eisen

Na het voltooien van een medisch programma, studenten voeren in residency programma’s waar ze werken onder toezicht en mentorschap van een ervaren arts. Deze programma’s duren overal van een paar jaar om een ​​beetje minder dan tien jaar, afhankelijk van wat specialiteiten die u kiest.

Al deze scholen betekent student schuld, maar artsen en chirurgen hebben de derde hoogste schuld van de gezondheidszorg loopbaan we overwogen. Er zijn veel programma’s beschikbaar voor beurzen of werk-studie. In sommige gevallen kunt u uw medische graad betaald te krijgen door in te stemmen om te werken voor het leger, de overheid of civiele organisatie na het krijgen van uw diploma.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering, of wanpraktijken verzekering, is gemiddeld bijna zes keer die van de volgende hoogste premies van elke gezondheidszorg carrière we beoordeeld. Maar dit verschilt enorm per specialiteit. Sommige familie praktijk artsen zeggen dat hun premies lager zijn dan 5.000 $ / jaar, terwijl sommige specialiteiten zoals neurochirurgie premies in de honderdduizenden kan hebben. Het kan ook variëren door de plaats waar je de praktijk. New York, bijvoorbeeld, heeft een hogere verzekeringspremies in het algemeen.

Zoals gemeld door het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics, zijn er meer banen beschikbaar voor artsen en chirurgen zijn dan voor andere geavanceerde medische veld baan. De verwachte groei van de werkgelegenheid percentage voor dit beroep is ook een beetje hoger dan het nationale gemiddelde voor alle beroepen, hoewel het gemiddelde voor geavanceerde medische carrière. Er zijn ook meer nieuwe banen naar schatting te openen voor artsen en chirurgen. Deze gezondheidszorg baan heeft ook een van de laagste gerapporteerde werkloosheidscijfers.

Artsen werken in verschillende omgevingen. Uw algehele carrièremogelijkheden zijn afhankelijk van de gekozen specialisatie. Je kunt werken in ziekenhuizen, lokale klinieken en particuliere praktijken. Artsen zijn nodig door de regering, het leger en de liefdadigheidsorganisaties. Je kunt er zelfs werk als consultant voor verzekeringsmaatschappijen en medische bedrijven.

Elke werkgever komt met zijn eigen eisen voor zover schema’s, papierwerk, aanvullende eisen en voordelen. Bijvoorbeeld, een eigen praktijk kunt u de controle van uw schema, maar je moet altijd in staat zijn om een ​​bedrijf te beheren en alle onderdelen van de medische praktijk effectief te zijn. Ziekenhuizen kunnen extra papierwerk eisen, maar bieden vast werk. Overheid en militaire posities betalen minder, maar de overheid biedt uw malversaties verzekering en kunnen betalen voor uw onderwijs.

job Beschikbaarheid

Artsen en chirurgen werken in diverse specialisaties met uiteenlopende werkgevers. Als u ervoor kiest om dit veld in te voeren, kun je verwachten dat vele jaren van school en opleiding van zowel vóór als na de medische school, die moeilijk kan zijn als je financiële middelen beperkt zijn. Echter, deze medische professie biedt de hoogste salarissen en een aantal van de beste kansen op werk. Een carrière als arts of chirurg is een algemeen uitstekende optie als u op zoek bent naar een geavanceerde medische carrière veld in te voeren.

Werkomgeving

Overzicht