het beantwoorden van apparaten – VTech 2017

De VTech LS6475-3 antwoordapparaat heeft een draadloze headset die het mogelijk maakt voor hands-free communicatie via de bijbehorende headset of de luidspreker, en het heeft veel andere opties ook.

De VTech LS6475-3 digitaal antwoordapparaat heeft een totaal van 14 minuten opnametijd met toegang op afstand, waardoor het verwijderen van berichten, wanneer is het handig. DECT 6.0-technologie biedt heldere HD audio geluid met een breed frequentiebereik dat niet interfereert met andere draadloze apparaten, zoals een netwerk router of een kind monitor. De audio heeft een ingebouwde equalizer-functie, waarmee u vooraf ingestelde profielen te gebruiken.

Deze draadloze telefoon antwoordapparaat kan u helpen bij het scherm oproepen. De beller-ID-functie maakt de identiteit van de beller hardop bespaart u uit te kijken naar de handset of het basisstation. Echter, de beller-ID functie is via een abonnement van uw provider, zoals voicemail, die een voicemail te wachten indicator knippert. Met behulp van deze functie maakt het mogelijk om andere dan de bestaande digitaal opgenomen die extra boodschappen.

Het apparaat wordt geleverd met een draadloze headset waarmee je zonder gebruik te maken van een handset te spreken. De headset biedt ingebouwde volumeregelaar met een mute-functie en wordt geleverd met verschillende maten oordopjes. Handsets met deze antwoordapparaat hebben een gemakkelijk toegankelijk speakerphone en een push-to-talk-functie. Deze laatste kunt u de handset gebruiken als een walkie-talkie contact op te nemen andere individuen. U kunt in de conference-formaat in te voeren met een externe beller met behulp van vier handsets.

De VTech LS6475-3 kunnen maximaal 50 contactpersonen in het telefoonboek directory. Het apparaat biedt de mogelijkheid om tot 12 apparaten kan twee draadloze headsets voegen. Deze draadloze telefoon antwoordapparaat geeft toegang tot slechts één telefoonlijn.

Het is RoHS-compliant en beperkt het gebruik van bepaalde stoffen die worden gebruikt in elektronische apparatuur. Dit antwoordapparaat biedt any-toets antwoorden en heeft een display met achtergrondverlichting en toetsenbord. Het is ook compatibel met de meeste hoortoestellen. Berichten kunnen worden opgehaald uit de basis of handsets, en elk bericht geeft de datum en tijd van de oproep werd ontvangen. Het apparaat werkt in het Engels, Frans en Spaans.

Deze draadloze telefoon antwoordapparaat geeft duidelijkheid en draagbaarheid. De opname van een headset, samen met luidspreker en voice-aangekondigde beller-ID en walkie-talkie functies zorgt voor comfortabel gebruik. De voordelen kunnen de extra kosten voor de voicemail en nummerweergave opwegen tegen.