koopjes – Sam’s Club.com

Sam’s Club is als grote zus van Wal-Mart. Ze zijn beide eigendom van hetzelfde bedrijf, dus er zijn gebonden aan overeenkomsten in hun online koopjes aanbod zijn. Sam’s biedt veel van dezelfde items als Wal-Mart, maar er zijn twee grote verschillen. Sam’s is een magazijn lidmaatschap club en biedt items in bulk.

Store Features

Klik op ‘n’ Pull is het meest unieke kenmerk Club.com’s Sam’s. Klanten voeren de informatie van hun naaste Sam’s Club op te slaan en vervolgens winkel inventaris van de site alsof ze zouden winkelen in de brick-and-mortar store. Zodra de klant wordt gedaan, ze gaan met de online check-out, zoals gebruikelijk, behalve dat ze niet betalen. De bestelling wordt naar het winkelparadijs lokale Sam’s Club op te slaan verzonden en een werknemer daar verzamelt alle items. Zodra de bestelling klaar is, wordt er een e-mail naar de klant gestuurd om hen te informeren dat de bestelling klaar voor pick-up. De klant pakt de punten bij de betrokken Service Desk en betaalt het dan. Deze optie is ideaal voor mensen die een hekel waden al drukte om te winkelen. Het is ook een goede optie voor mensen die niet fysiek in staat om te winkelen, of gewoon liever online winkelen aan winkelwagen-duwen.

Sam’s Club online beschikt over een breed scala van producten dat de meeste van uw behoeften. Ze hebben ook een aantal ongebruikelijke items die u interessant kunnen wekken. Bijvoorbeeld, de site verkoopt automaten en items te gaan in hen, met munten gevoerd videospelletjes, klauw machines en geldautomaten. Ze verkoop ook kappersstoelen, gootstenen, massagestoelen en zonnebanken voor gebruik in schoonheidssalons en kuuroorden. Sam’s Club is ook een van de enige online koopje winkels die tabaksproducten verkoopt.

Net als de meeste koopje shopping sites, Sam’s Club heeft verkoopkantoren op feestdagen en tijdens speciale evenementen. Ze hebben ook speciale aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn vermeld in de linkerbovenhoek van de startpagina en beschikken over een beperkte tijd prijsverlaging op een geselecteerd item. Dit is een veel op de waarde van de Dag op WalMart.com.

Als u een vraag of hebben een technisch probleem op deze koopje site, en je kunt het antwoord in de veelgestelde vragen niet kunt vinden, kunt u in de problemen. De telefoon, e-mail en e-mail contact informatie voor Sam’s Club online is moeilijk te vinden. In feite kan je nooit vinden als je de links aan de onderkant van de FAQ antwoorden missen.

Deze koopjes site neemt alleen debet-, credit- en cadeaubonnen voor de betaling. Interessant genoeg, ze accepteren zowel Sam’s Club en Wal-Mart cadeaubonnen.

Store Selection

Sam’s Club.com is een goede keuze voor het winkelend publiek die moeten items te kopen in bulk of die ongebruikelijke items voor hun bedrijf nodig hebben. Mensen met een handicap of een afkeer van traditionele winkels zullen ook genieten van het gebruik van deze site.

Koopjes en kortingen

Klantenondersteuning

Betalingsmogelijkheden

Overzicht