mobiele telefoon aanbieders – AT & T 2017

AT & T is het spelen van de tweede viool te Verizon al jaren, altijd een stap achter zijn grootste rivaal. Het niet helemaal de beste netwerkdekking, bijvoorbeeld, maar het NABS gemakkelijk op de tweede plaats. De snelheden niet zo hoog gemiddeld, maar ze zijn nog steeds betrouwbaar en overtreffen alle andere kanshebber. De ene gebied het beter dan Verizon in doet, is de prijs, maar ook daar AT & T blijft achter bij de concurrentie, het opladen van $ 5 per maand meer dan T-Mobile voor dezelfde toewijzing van gegevens.

Dekking & Kwaliteit

Inderdaad, AT & T is de mobiele wereld poster kind voor “manusje-van-alles.” Als je op zoek bent naar de goedkoopste vervoerder, of de snelste of de meest voorkomende, er is altijd een betere optie. Als, aan de andere kant, je bent naar een balans tussen snelheid en dekking, prijs en prestaties, dan is het de moeite waard een tweede blik. Het is niet de beste mobiele telefoon provider in het land, maar het is een goede tweede, dat is waarom het verdient our top tien Silver Award.

AT & T’s netwerk is zeer, zeer goed. Het biedt coast-to-coast dekking in zowel stedelijke als landelijke gebieden, met weinig dropped calls en minder verloren teksten. De snelheden zijn indrukwekkend en consistent: 84 procent van de geteste plaatsen RootMetrics ‘krijgt 10 Mbps of hogere snelheden, geen geringe prestatie als je het platteland overweegt evenals stedelijke gebieden. Zelfs haar LTE voetafdruk is solide, aangezien vrijwel alle bedekte gebieden krijgen sterke LTE service.

De meeste mensen zullen het verschil tussen AT & T en Verizon dekking van best-in-class mobiele telefoon service niet in de gaten. Beide zijn bijna universeel, met opvallende lacunes alleen in de meest landelijke delen van het land, en beide bieden een betrouwbare uptime en constante snelheden. Verizon neemt de rand gevallen die AT & T niet; de tweede plaats is de tweede plaats.

AT & T’s netwerk is iets inferieur aan Verizon’s, dus is het logisch dat de prijzen lager zouden zijn. Een individueel plan is $ 55 voor 2 GB aan data en onbeperkt praten en tekst. Niet met inbegrip van de prijs van een nieuwe smartphone, die komt uit op $ 1320 voor twee jaar dienst. Het is vrij goed, gezien de kwaliteit van de dekking kunt u genieten, maar het is verre van de goedkoopste mobiele telefoon plan beschikbaar.

Familie plannen zijn nogal prijzig. U kunt vier lijnen en 15 GB van gedeelde gegevens tussen hen voor $ 160 per maand te krijgen. Gegevens overschotten worden in plaats van in rekening gebracht gesmoord, dus je betaalt $ 15 voor elke extra gigabyte per maand in plaats van alleen het zien van uw snelheden vertragen. Er is een $ 15 startkosten voor nieuwe lijnen en een $ 35 restocking fee als je een telefoon koopt van AT & T en besluiten om het terug te keren binnen de aflossingsvrije periode.

Pricing & Fees

Factoring in netwerkdekking, functies en ondersteuning, AT & T’s value for money is ongeveer op gelijke voet met Verizon. Individuele plannen zijn iets goedkoper, maar is het netwerk een beetje vernauwen. Het resultaat is een was – als dekking voor u belangrijk is en u niet in de rimboe wonen, zou AT & T bespaart u wat geld.

AT & T is niet een onbeperkt data-abonnement aanbieden, tenzij u een DirecTV klant bent, maar het is een van de twee aanbieders met data rollover. Als u niet beschikt over een maand gebruik maken van uw volledige gegevens toewijzing, AT & T hecht wat overblijft aan het eind van de toewijzing van de volgende maand. Er zijn een paar kanttekeningen, natuurlijk – de rollover gegevens blijven slechts ongeveer een maand, en je hoeft niet duik in totdat u uw primaire toewijzing volledig leeglopen. Toch is het een welkome extra op elk plan.

Als u vrienden of familie in andere landen, internationale mobiele telefoon plannen van het bedrijf behoren tot de beste, simpelweg omdat ze zijn goedkoop. Voor $ 5 per maand kunt u onbeperkt bellen naar Canada en Mexico en minder per minuut tarieven voor de rest van de wereld. internationaal te bellen is nog steeds een optie zonder het plan, maar u kunt rack up aansluitkosten in het proces.

AT & T’s selectie apparaat is uitstekend, vooral als het gaat om het vlaggenschip van telefoons. De grote namen zoals de iPhone 6s en Samsung Galaxy S7 zijn natuurlijk aanwezig, maar zo zijn minder bekende vlaggenschepen zoals de HTC One A9 of varianten zoals Samsung Galaxy Active telefoons. BlackBerry-fans hebben toegang tot de populaire Priv, terwijl Windows diehards kunnen kopen van de Lumia 950.

De mid-tier voorzijde is beperkter, omdat het bedrijf niet over grote spelers zoals de nieuwste Moto X of Google’s Nexus-telefoons, maar de categorie budget telefoons is de echte shocker: Vanaf publiceren, kan het aantal opties in het kader van $ 200 worden gerekend op een hand. Als je in de markt voor een goedkoop apparaat, is AT & T duidelijk niet catering aan jou.

Als je naar beneden om het, niet veel scheidt de bovenste twee mobiele telefoon bedrijven in de natie. Beide hebben grote dekking, sterke LTE-netwerken en hoge snelheden. Beiden bieden een breed scala van apparaten voor de selectieve kopers, en in termen van waar voor uw geld, zijn ongeveer gelijk. Bijgevolg, AT & T is een goede keuze als je betrouwbare dekking nodig, maar willen redden wat geld je kunt in het proces. Het is misschien niet helemaal de standaard Verizon’s, maar het is een solide runner-up.

Plan Features

Selectie Device

Overzicht