mobiele telefoon monitoring software – Qustodio Cell Phone Monitoring 2015 – Top Tens

Qustodio is een krachtige mobiele telefoon monitoring software die u voorziet van extreem gedetailleerde activiteitenverslagen. Je hebt de kracht naar de website van categorie filters mogelijk te maken en bepalen wat uw werknemer kan doen en te bekijken op het apparaat van uw bedrijf.

Overzicht

Als je weet dat je nodig hebt om voortdurend toezicht op een mobiele telefoon voor minstens een jaar, heeft deze telefoon spyware is een geweldige optie voor u, want het is alleen beschikbaar voor een jaar op een moment. Als je denkt dat je alleen maar hoeft te controleren voor een korte periode van tijd, wilt u misschien een andere optie te overwegen. Echter, de software is een geweldige deal, en de jaarlijkse kosten zijn in de buurt van wat andere producten kosten voor een enkele maand. Dit is één van de weinige software opties op onze line-up die compatibel is niet alleen met Androids en iPhones, maar ook met Windows Phones.

De mobiele telefoon monitoring software is goed ontworpen en eenvoudig te installeren en te gebruiken. De homepage is gevuld met een verscheidenheid van grafieken en statistieken, zodat u precies weet wat de gebruiker het apparaat aan is geweest. De software draait onzichtbaar op het doel apparaat en kunt u op afstand vergrendelen indien nodig.

Qustodio De rapportage is een van de meest grondige op onze line-up. Deze software geeft u uitgebreide rapportage, met een uitsplitsing van welk percentage van tijd uw werknemer besteedt aan welke app. U kunt de geïnstalleerde apps, browsergeschiedenis, recente gesprekken, verzonden en ontvangen sms-berichten en contacten die zijn opgeslagen op het apparaat te zien.

Kunt u precies bepalen wat de gebruiker van het toestel online kunt bekijken, omdat de software heeft categorische beperkingen die u kunt in- en uitschakelen als nodig is, zodat de gebruiker uitzicht alles wat ze kunnen bedenken of niets, maar foto’s van kittens. U kunt er ook voor kiezen om gewoon te volgen zoekopdrachten browser en ontvang een rapport als uw werknemer elke ongepaste pagina’s bezoekt. Hetzelfde geldt voor apps. De software kunt u de tijd gebruik van grenzen en een aantal sociale media grenzen te stellen. U kunt ervoor kiezen om te worden geïnformeerd over de locatie van het apparaat elke bepaalde periode.

Als u vragen of opmerkingen heeft over het product, Qustodio support vertegenwoordigers zijn beschikbaar om u via e-mail om te praten. Het bedrijf heeft ook gebruikershandleidingen en veelgestelde vragen op haar website.

Qustodio is een krachtige mobiele telefoon monitoring software die u de grondige rapportering en activiteit waarschuwt u nodig hebt kan geven zonder gedoe. De software is aantrekkelijk en eenvoudig te gebruiken, en je hebt volledige controle over wat de gebruiker het apparaat kan doen en te zien. Hoewel het eenvoudig te installeren software is alleen beschikbaar in één jaar zitting wordt ondersteund door behulpzame en vriendelijke klantenservice en is een goede keuze voor de lange termijn surveillance.