mobiele telefoons – Apple iPhone 4

De Apple iPhone 4 is het apparaat dat lijkt om alles te doen. Het neemt foto’s, heeft video chat-mogelijkheden, heeft toegang tot een uitgebreide selectie van apps en kan afspelen en beheren van muziek met gemak. Deze muziek mobiele telefoon is onze goedkeuring, omdat het heeft een standaard iPod is ingebouwd in het apparaat om u alle functies en mogelijkheden van een iPod of een iPod Touch zou bieden geven. Als je naar muziek luisteren op een constante basis, liefde om te downloaden of te zoeken naar nieuwe muziek of gewoon genieten van het maken van afspeellijsten voor elk deel van de dag, de iPhone 4 is de muziek mobiele telefoon die voldoet aan al uw wensen en verlangens.

Ontwerp

Het eerste wat je zult merken bij het ophalen van de iPhone 4 is het mooie, slanke look deze muziek mobiele telefoon bezit. Het apparaat is niet alleen licht gewicht van slechts 4,8 ounces, maar ook een van de dunste mobiele telefoons zagen. Dit mobiele apparaat is slechts 0,37 inch dik, waardoor het gemakkelijk te glijden in een broekzak of in een tas of zak maakt.

Duurzaamheid en sterkte zijn twee woorden die het gevoel van de inrichting te beschrijven. Volgens Apple, het scherm is 30 keer harder dan plastic en is chemisch versterkt tot 20 keer stijver zijn. Het scherm is krasbestendig en duurzaam genoeg dat enkele druppels op een harde ondergrond weinig of geen schade aan de mobiele telefoon zou doen. Het frame van deze muziek mobiele telefoon is gebouwd met een roestvrij stalen band. Apple claimt deze stalen band wordt gemaakt op basis van hun eigen legering en is vijf keer sterker dan standaard stalen. Tussen de taaie glas display en sterke stalen band, kan deze mobiele apparaat de meeste omstandigheden wordt geplaatst via weerstaan.

Het Retina-display is een functie die we hebben gewoon schitterend op deze muziek mobiele telefoon. De iPhone 4 heeft een 960 x 640 backlit LCD-scherm dat foto’s en afbeeldingen levendige, heldere en scherpe maakt. Als u op zoek bent naar een apparaat dat uw video’s en multimedia entertainment boeiend maakt, is dit het ideale apparaat voor u. Het LCD-scherm bevat ook multi-touch mogelijkheden. Deze multi-touch mogelijkheden maken het mogelijk voor u om uw vingers te gebruiken om te zoomen en tik in programma’s en applicaties en speel interactieve spelletjes.

We waren onder de indruk van de levensduur van de batterij aangeboden op de Apple iPhone 4 muziek mobiele telefoon. Dit apparaat biedt tot 7 uur gesprekstijd en tot 300 uur standby-tijd. Een sterke muziek telefoon moet een lange levensduur van de batterij te bezitten om het een top mobiele apparaat te maken. Het afspelen van muziek voortdurend of vaak het uitvoeren van meerdere toepassingen zullen snel leeg levensduur van de batterij. levensduur van de batterij Dit mobiele apparaat maakt het mogelijk voor u om te luisteren naar muziek voor een langere periode van tijd, terwijl nog andere taken en toepassingen te genieten. Echter, net als alle andere telefoons, als je muziek afspelen voor enkele uren per dag, moet u de telefoon op te laden op een dagelijkse basis.

Een manier Apple heeft de iPhone 4 is ontworpen om de batterij te maximaliseren is door het installeren van de Apple A4-chip. Deze chip maakt het mogelijk mobiele apparaat om te multitasken, te bewerken video, spelletjes spelen en surfen op het internet. Het is in staat om deze moeilijke en moeilijke taken, terwijl het besparen van energie en het opslaan van levensduur van de batterij uit te voeren.

Levensduur batterij / Memory

De iPhone 4 wordt geleverd met een enorme hoeveelheid geheugen. Hoe meer geheugen beschikbaar is, hoe meer liedjes en andere media bent u in staat om op te slaan op het apparaat. Deze muziek mobiele telefoon biedt de mogelijkheid om ofwel een 16GB of 32GB-apparaat, en de hoeveelheid muziek die u van plan bent om op te slaan of toepassingen die u van plan bent om te downloaden moet beïnvloeden welk geheugen optie die u besluit tot aankoop. Er is echter geen optie voor het uitbreiden van het geheugen op de iPhone 4.

De muziek vermogens op de iPhone 4 het openen van een deur van kansen. Deze muziek mobiele telefoon bevat uw standaard iPod, gevuld met alle functies en programma’s een aparte iPod-apparaat zou bieden. De iPhone kunt u luisteren naar muziek, video’s bekijken en direct toegang tot de iTunes Store. Met multi-touch mogelijkheden van de telefoon, de interface is makkelijk te navigeren en alleen door het aanraken van het scherm, kunt u bladeren nummers, albums, artiesten en afspeellijsten.

Diverse functies zijn beschikbaar op de iPhone dat het een gebruiksvriendelijk apparaat te maken. Cover Flow kun je snel bladeren al uw albums door te kijken naar het album artwork. Door het schudden van het mobiele apparaat, kunt u uw songs shuffle, en het maken van afspeellijsten is een eenvoudig proces dat direct op uw telefoon kan worden gedaan. We vonden ook de multitasking-mogelijkheden die u in staat om naar muziek te luisteren, ongeacht wat app is open en hardlopen. Ook als muziek speelt en een oproep binnenkomt, zal uw muziek pauzeren als beltoon begint, en u informeren over de inkomende oproep.

Niet alleen de iPhone kunt u luisteren naar muziek, het maakt het mogelijk om tv-programma’s of video’s bekijken. U kunt films rechtstreeks vanaf de iTunes store of van uw computer te downloaden. De beelden op deze muziek mobiele telefoon zijn prachtig, omdat het mooie kleur en graphics met Retina Display. En Apple niet stoppen, ze opgenomen AirPlay, die het mogelijk maakt voor u om te streamen wat er op je iPhone-scherm op uw HDTV of via de luidsprekers. Airplay is mogelijk zolang uw iPhone op hetzelfde Wi-Fi-netwerk met behulp van Apple TV of AirPort Express-technologie.

De iPhone 4 is een muziek-mobiele telefoon die zit vol met functies. FaceTime, bijvoorbeeld, is een video-chat-applicatie die het mogelijk voor u om hallo te zeggen maakt aan een individu aan de andere kant van de wereld, die heeft ook een iPhone 4. Dit toestel beschikt zelfs over twee camera’s die zijn ontworpen om de video-chat te verbeteren ervaring. Een camera in de voorzijde van het beeldscherm en de andere bevindt zich aan de achterzijde van het apparaat. Met slechts een tik van je vinger kun je camera’s schakelen, dus in plaats van de persoon met wie u praat alleen uw komst, ze nu zien wat er voor u, achter de mobiele telefoon.

Deze muziek mobiele telefoon is voorzien van HD-video-opname en bewerken. U kunt video’s in hoge definitie op te nemen; en met de prachtige retina-display, kunt u deze bewerken en perfectioneren van uw video’s direct op je telefoon met geen gedoe of verwarring.

Music Features

De Apple iPhone 4 is een muziek-gsm met de mogelijkheid om uren van het afspelen van muziek te voorzien. Het is een functie gevulde apparaat, dus als je meer dan alleen maar iets willen zijn om muziek te spelen, maar ook om video’s, video’s opnemen te kijken, surfen op het internet en hebben toegang tot een breed scala aan apps, kan dit de mobiele apparaat je bent op zoek naar.

Extra functies

Overzicht