plafond fans – Araya Collection 2017

De Araya Collection is een high-performance lijn van een plafondventilator geproduceerd door Monte Carlo fans. Dit toestel is verbazingwekkend in zijn ontwerp, met behulp van acht bladen en een 58-inch spanwijdte van meer dan 5.000 kubieke voet van de lucht te pompen per minuut. De hoge circulatie combineert met een precisie-motor in evenwicht gehouden om te voorkomen dat wiebelen, zelfs op de hoogste snelheid. De motor ook is uitgerust met een omgekeerde spin om beter te spreiden warme lucht in een kamer, waardoor het niet alleen een prachtig modern apparaat, maar ook multifunctioneel in gebruik.

Een van de meest voorkomende klachten over zelfs de beste plafondventilator is dat bij hoge snelheden, ze wiebelen. Dit geldt vooral voor niet-bondig mount plafond ventilatoren, plafondventilatoren meer te lijden onder instabiliteit. De Araya voorkomt wiebelen met een precisie-gebalanceerde motor met 188 met 25 millimeter koppel inductie. Deze motor heeft een drievoudige condensator, waardoor de ventilator drie verschillende snelheden te bereiken. Die snelheden kunnen worden bediend met een schakelbord of via een afstandsbediening. De wand paneel zelf kan worden geïnstalleerd in een stopcontact doos en bedekt met een frontplaat. De afstandsbediening is ingesteld afzonderlijk, maar het kan een snelheid van de ventilator aan te passen en de knipperlichten het plafond ventilator aan en uit.

Bij het werken op volle toeren, deze top ventilator aan het plafond bereikt oplage van 5211 kubieke voet lucht per minuut. De Araya messen kunnen worden omgekeerd draaien in de tegengestelde richting. Alle van de beste plafond fans hebben deze optie. Tijdens de zomer kunt u de messen draaien linksom om koele lucht naar beneden te sturen, en in de winter kunt u zet de messen te draaien met de klok mee te verbreken koele zakken en verspreid warme lucht rond. De mogelijkheid om bladen van de ventilator te keren moet u geld besparen lang het hele jaar.

Het ontwerp van de Araya Collection is heel modern. Acht bladen omringen een geborsteld staal centrum structuur die cilindrisch van vorm. De bladen zijn een kersenhout kleur en sport een zeer dunne, maar zeer duurzame uitstraling. Dit is een van de beste plafondventilatoren met verlichting, het aanbieden van een matte witte koepel deksel. Het armatuur zelf bestaat uit twee lampen, zowel onder-één zijn 15 watt en de andere 10 watt.

De Araya Collection sport een zeer modern en stijlvol uiterlijk, met gebruikmaking van haar acht-blade design aan hoge niveaus van luchtcirculatie te bereiken dat weliswaar nog een stille ventilator aan het plafond. De motor zorgt niet alleen voor meerdere snelheden en de messen voor verschillende lucht circuleren behoeften omkeren, maar het voorkomt ook wiebelen. De brede overspanning zorgt voor een hoger niveau van luchtcirculatie efficiency, waardoor deze ventilator een wenselijke keuze bij de verdeling van de lucht in een grote leefruimte.

ou kan de bladen ingesteld om te draaien met de klok mee te verbreken koele zakken en verspreid warme lucht rond. De mogelijkheid om bladen van de ventilator te keren moet u geld besparen lang het hele jaar.

Het ontwerp van de Araya Collection is heel modern. Acht bladen omringen een geborsteld staal centrum structuur die cilindrisch van vorm. Onder de ventilatorbladen, direct in het centrum van de eenheid, is een licht met een mat witte koepel deksel. De lampen bestaan ​​uit twee lampen, een 15 watt en een 10 watt. Beide lampen zijn inbegrepen. De bladen zijn een kersenhout kleur en zijn erg dun. Het is de aard van de ventilator aan het plafond, dat alle anderen te schande, stilistisch.

Monte Carlo heeft een heleboel nuttige bronnen voor haar klanten. Er zijn downloadbare handleidingen, veelgestelde vragen en een hulp en ondersteuning e-mailadres en telefoonnummer. Alle fans worden geleverd met een beperkte levenslange garantie.