plafond fans – Hunter Builder Deluxe 2017

The Hunter 53.091 Builder Deluxe is een ventilator aan het plafond is ontworpen voor ruimtes tussen de 125 en 250 vierkante voet in grootte. Dit wordt bereikt door de reizigers luchtstroomsnelheid, alsook de beperkte verlichting mogelijkheden. Ondanks deze beperkingen, de ventilator bevat uitgebreide instructies en materialen voor zelf-installatie, en een afstandsbediening gemakkelijk veranderen tussen de drie snelheden. Deze ventilator biedt een uitstekende waarde voor de prijs door middel van een modern design, vijf-blade setup en balanceren kit.

Dit is een van de beste plafondventilatoren met verlichting, niet alleen omdat je het licht en de ventilator kan draad aan aparte schakelaars, maar ook omdat je kunt het bedienen via een afstandsbediening meegeleverd. De ventilator zelf kan werken met drie versnellingen naar een zachte wind-chill factor van bijna vier mijl per uur te bereiken. Die snelheid gelijk aan 5110 kubieke voet per minuut luchtstroom met een maximale elektrische verbruik van 64 watt. Dit levert een luchtstroom rendement van 80 kubieke voet per minuut per watt, iets hoger dan gemiddeld.

Wanneer volledig gemonteerd, deze stille ventilator aan het plafond bereikt een verticale voetafdruk van bijna 18 inch, en zou dus aan plafonds ten minste acht voet hoog worden geïnstalleerd. Inbegrepen bij de installatie materiaal van de ventilator zijn een afweging kit en instructies over hoe de ventilatorbladen, eenmaal geïnstalleerd in evenwicht te brengen. U kunt een aantal wiebelen in eerste instantie op te sporen, maar na het volgen van de aanwijzingen ongewenste beweging en lawaai kan volledig worden geëlimineerd volledig stille werking.

Deze top ventilator aan het plafond wordt geleverd met twee 60-watt kandelaar gloeilampen, die een zacht gele gloed through-toffee gekleurde glazen kom deksel van de ventilator te bereiken. Deze bollen zijn zeker niet helder, wat betekent dat je kan nodig zijn om onmiddellijk te overwegen ze te vervangen door lampen die een hogere lichtopbrengst te bereiken. Echter, de ventilator niet ontworpen voor gebruik met CFL-lampen, en met gloeilampen meer dan 60 watt wordt afgebouwd, het bereiken van hogere niveaus van helderheid kan moeilijk te bereiken zijn.

The Hunter 53.091 Builder Deluxe is een ventilator aan het plafond is ontworpen voor efficiënte prestaties, het bereiken van een hoog niveau van de luchtstroom, terwijl ook het stroomverbruik verminderen. Daarnaast is de ventilator wordt geleverd met de tools en instructies die nodig zijn om wiebelen te verminderen en stillere werking te vergemakkelijken. In combinatie met een bescheiden verlichting kit, deze ventilator biedt betrouwbare prestaties en eenvoudige installatie voor elke kamer in het huis.