plafond fans – Monte Carlo Vios 2017

De Monte Carlo Vios biedt een prachtig design met een hanger-bolbliksem kit over een vier-blade design. Deze ventilator aan het plafond biedt een standaard niveau van de prestaties, zowel in termen van de luchtcirculatie en energieverbruik. Echter, met zijn levenslange garantie en omvatte de hand op afstand en de muur controles, deze ventilator wordt een langdurige aflevering van eigentijdse en handige ontwerp voor elk huis.

Met zijn vier-blade design, deze top ventilator aan het plafond is ideaal voor ruimtes tot 250 vierkante voet in grootte. Het circuleert tot 5995 kubieke voet lucht per minuut, en verbruikt 59 watt op de hoogste snelheid. Met zijn premium torque-inductiemotor die bijna geruisloze prestaties levert, ontstaat er een luchtstroom efficiëntie die gelijk staat aan 102 kubieke voet per minuut per watt, een hoge rating in vergelijking met vele standaard rustige plafondventilator.

Dit is een van de beste plafondventilatoren met verlichting te wijten aan de beperkte levenslange garantie en eenvoudige installatie. De motor is nauwkeurig in evenwicht gehouden om wobble-werking te bereiken, en wordt geleverd met een 6,5 voeten van lood draad voor gebruik met een lange, stangen. Met zijn huidige stang, bereikt een volledige verticale voetafdruk van 19,2 inch, waardoor het ideaal is voor hoge plafonds. De verlichting kit bevat een 75-watt halogeenlamp ontworpen voor kandelaars, geschikt voor het verlichten van een hele kamer.

De vier bladen komen tot een diameter van 60 inch en worden geworpen op 30 graden, het dubbele van de normale toonhoogte van andere fans om een ​​meer gelijkmatige verdeling van de lucht in een kamer te bereiken. Dit wordt bereikt door middel van pek zijn uniek ontworpen gebogen bladen en de optie van een afdekplaat voor aflevering, zonder het licht kit. Hoewel de ventilator werkt met een standaard wandschakelaar, het komt ook met een wand controle die beter gebruik maakt van de drie snelheden en achteruit mogelijkheden. Bovendien, het komt met een hand op afstand voor eenvoudiger en meer directe toegang in een kamer.

De Monte Carlo Vios is een uitzonderlijke ventilator aan het plafond, dat een aanvaardbaar niveau van de luchtstroom op een hoog niveau van energie-efficiëntie levert. De prachtige hanger design, in combinatie met de kromming van de nikkel-afgewerkte bladen benadrukt verder huizen met moderne decoraties en milieuvriendelijkheid in het achterhoofd. De garantie stelt verder dat als een ventilator die een permanente en esthetisch aangename toevoeging aan uw huis of kantoor kan worden.