plafond fans – Quorum Turino, 2017

Het Quorum Turino 63565-44 is een mooie ventilator aan het plafond, dat de pracht en praal van de Italiaanse platteland ontwerpen met de standaard uitvoering van de moderne ventilatormotoren combineert. Hoewel het beschikt over een gemiddeld niveau van prestaties in termen van snelheid van de ventilator, realiseert voldoende luchtcirculatie voor grote ruimtes door middel van haar vijf-blade design. In combinatie met een laag niveau van het elektriciteitsverbruik en een compatibiliteit met dimbare verlichting, is deze ventilator vervaardigd met een lange levensduur voor al haar hardware.

Dit is een van de beste plafondventilatoren met verlichting door zijn elegante design en prestaties. De vijf combischachtenset komen met een palissander en notenhout afwerking aan elke kant om een ​​gewenste look te bereiken. Het bereikt een 56-inch span bij een 14-graden toonhoogte verreikende luchtcirculatie te bevorderen gedurende een kamer. De verlichting kit bestaat uit een Indiase Scavo glas, het geven van verlichting in een kamer meer textuur.

Deze stille ventilator aan het plafond is voorzien van een 188 met 25 millimeter motor die de circulatie niveaus van 5482 kubieke voet per minuut bereikt. Op zijn hoogste snelheid, de ventilator verbruikt 69 watt, wat bijdraagt ​​aan een energie-efficiëntie van 79 kubieke voet per minuut per watt. De ventilator werkt op drie verschillende snelheden, naast een omkeerfunctie, die allemaal kunnen worden gemanipuleerd door een opgenomen wandbedieningseenheid. Dit control panel verdere handvatten licht dimmen met dimbare lampen, die u helpen om de elektrische kosten verder terug te dringen met de ventilator en verlengen de levensduur van de lampen.

Langs de bovenrand van deze ventilator aan het plafond is een serie van ijzerwerk gegevens bedoeld om de look en feel van een Italiaanse platteland huis te creëren. Zij doet dit door middel van prachtige bloemen en bloeiende gravures om het een verschijning die samenvalt met een tuin, waardoor het ideaal is voor kamers vol levende planten of land meubels regelingen geven. De ventilator aan het plafond verder werkt met maxima van verschillende hoogtes door middel van de meegeleverde vier en 16 inch, stangen en 80 inches van lood draad.

Het Quorum Turino 63565-44 biedt een standaard niveau van de prestaties in een niet-standaard ontwerp. Zijn verschijning maakt het heel geschikt voor woningen met een Italiaanse platteland verschijning, en zijn prestaties maken het ideaal voor grote ruimtes. Het plafond ventilator werkt met een bijgeleverde muur control panel, dat geeft je volledige werking van de verschillende snelheden en reverse-mogelijkheden, in aanvulling op de dimbare verlichting. Het eindresultaat is dat je in staat om een ​​gewenste snelheid en verlichting niveau dat minder elektriciteit gebruikt en behoudt de levensduur van uw ventilator en bollen zowel snel te vinden bent.