storage services business cloud – Box 2017

Box, cloud-diensten voor kleine bedrijven, en biedt een handige manier om de gegevens van uw bedrijf te verplaatsen naar de cloud, waar het gemakkelijk toegankelijk is voor je team, klanten en anderen. Box kan eindeloos storage aanbieden als dat is wat je nodig hebt en de kosten per gebruiker per maand voor zowel de zakelijke en enterprise storage plannen.

Overzicht

Doos cloud storage valt op door de manier waarop het vergemakkelijkt de samenwerking, maar het ontbreekt aan een flink aantal belangrijke back-up instrumenten. Na de eerste back-up, moet u in staat om volgende back-ups en controle op het gebruik van bandbreedte te plannen, maar Box niet te vergemakkelijken dat. Beveiligingsfuncties zijn een beetje ontbreekt, ook. Box versleutelt uw gegevens twee keer, maar mist een aantal andere belangrijke beveiligingsfuncties, waaronder redundante opslag en de mogelijkheid om uw eigen encryptiesleutel te stellen.

Deze zakelijke cloud service vergemakkelijkt het delen van op vele manieren en maakt het hele proces veilig. Het online dashboard is ongelooflijk gebruiksvriendelijk, en je kunt apps downloaden naar uw mobiele apparaat en toegang tot uw cloud service voor uw kleine bedrijf vanaf elke locatie. Passcode sloten maken het veilig en eenvoudig toegang tot bestanden en mappen met behulp van apps voor iPhone, Android, BlackBerry en andere platforms.

U kunt beveiligen met een wachtwoord bestanden en mappen die je nodig hebt om te delen met teamleden of klanten. U kunt ook vervaldata voor gedeelde bestanden en mappen, zodat u dat de toegang alleen open zolang absoluut noodzakelijk te houden. Box kunt u alle wachtwoorden te resetten op elk gewenst moment je voelt dat je nodig hebt om om de veiligheid te handhaven. U kunt het niveau van de toegang voor verschillende gebruikers instellen, ook. Als je wilt dat iemand in staat zijn om een ​​bestand te zien, maar niet in staat zijn om het te bewerken, dat is gemakkelijk aan te wijzen.

Box gebruikers kunnen vorige versies van bestanden te bekijken voor zo lang als ze nodig hebben om, en je kunt gemakkelijk opmerkingen over bestanden te maken, zodat andere teamleden veranderingen kunnen begrijpen. Het management tools zijn erg leuk met Box. U kunt rapporten genereren om een ​​overzicht van alle activiteiten op Box rekeningen teamleden zien.

De aangepaste branding functies bieden een professionele indruk wanneer u het nodig om bestanden te delen met klanten. Box kunt u uw logo toe te voegen aan uw Box login pagina.

Box mist veel van de fundamentele backup functies die we zochten, met inbegrip van een scheduler en bandbreedte controle, maar de functies voor samenwerking zijn uitstekend. Deze zakelijke cloud service geeft u gereedschappen voor de communicatie met opdrachtgevers en teamgenoten.