tapijt reinigen diensten – Carpet Cleaning Pro 2017

Carpet Cleaning Pro is het verstrekken van tapijt reinigen voor particulieren en bedrijven voor meer dan 12 jaar. Een beperkt track record houdt deze dienst uit de topposities, maar het heeft veel te bedrijven en huiseigenaren die willen hun investeringen, waaronder een breed scala van diensten in aanvulling op het reinigen van tapijten bescherming bieden.

Overzicht

Deze dienst maakt gebruik van industriƫle kwaliteit, vrachtwagen gemonteerde stoom reinigen van apparatuur om ingesloten vuil uit gebieden waar drukke voet volgen het in te verwijderen. U kunt regelmatige schoonmaak na uren, dat is een handige functie, en dit alles wordt aangeboden door het laagste prijs per vierkante voet die we tegenkwamen tijdens onze tapijt reinigen dienst beoordelingen.

Deze professionele tapijt schoonmaken bedrijf maakt gebruik van stoom schoonmakers, die werken met behulp van een hogedrukspuit om tapijten met gemengde warm water en schoonmaakmiddel te verzadigen, terwijl tegelijkertijd naar buiten te trekken. Dit houdt het water van het zitten op de vloer en potentieel veroorzaken van muffe luchtjes en een verhoogde droogtijd. Deze reinigingsmethode is te prefereren boven een draagbare reinigingsmachines en tapijt wassen omdat de truck is meer spuiten en zuigkracht, waardoor een diepere schoon.

Carpet Cleaning Pro technici gebruiken stoom, wat betekent dat het water moet minstens 212 graden Fahrenheit. Deze hete temperatuur doodt 99,9 procent van de schimmels en algen en zorgt voor een steriel schoon. Draagbare eenheden zijn niet uitgerust om de hoge temperaturen te houden.

Hardhouten vloeren is mooi, maar het is makkelijk om vuil en stof te verzamelen, het wegnemen van zijn glans en glans. Niet alleen heeft het bedrijf bieden schoonmaakdiensten om het uiterlijk van hardhout te houden – het biedt professionele houten vloer overspuiten ook. Diensten omvatten schuren, het aanbrengen van plamuur, afdichten, afwerken en polijsten. Dit tapijt schoonmaak reinigt ook lederen bekleding en meubels.

Het bedrijf biedt 24-uurs hulpdienst in het geval van een noodsituatie water. Waterwinning en brandschade diensten omvatten schimmel behandeling, afval verwijderen, deodoriseren en desinfecteren. Deze diensten zijn beschikbaar voor zowel bedrijfspanden en woningen. Om onaangename geuren te elimineren, biedt het bedrijf huisdier urine geur verwijdering en tapijt ontgeuringseffect. Na uw tapijten schoon zijn, kan het bedrijf hen te behandelen met een vuilafstotende beschermlaag. Carpet Cleaning Pro biedt ook groene schoonmaakmiddelen, en de door het bedrijf wasmiddelen zijn veilig rond huisdieren en kinderen.

Zodra uw tapijt schoon is, kan het bedrijf een beschermende coating om het te beschermen tegen vlekken veroorzaakt door morsen en ongevallen toe te passen. Nieuwe tapijten zijn voorzien van een bestaande beschermende coating, maar na verloop van tijd het slijt af. Deze dienst zal herstellen die extra laag van bescherming, verlenging van de levensduur van uw tapijten.

Carpet Cleaning Pro biedt een tevredenheidsgarantie en zal een vergoeding te geven als u niet tevreden bent met de service, dat wel. Technici zijn licentie en gebonden, dus als er schade optreedt in uw huis tijdens het reinigen, zal de verzekering uw claim te dekken. Het bedrijf heeft zowel zakelijke en-franchise eigendom operators, dus er zijn kleine variaties in de dienstensector. Zorg ervoor dat u uw lokale franchise bellen om diensten te bevestigen voor het huren van dit bedrijf.

Carpet Cleaning Pro heeft een relatief korte track record als een bedrijf, maar het heeft wel een uitgebreide reeks van het schoonmaken van diensten die meer dan alleen tapijten bedekt en met de tevredenheidsgarantie op zijn plaats en de grote prijs, het is zeker het proberen waard.