tapijt reinigen diensten – Coit, 2017

Veel beslissingen komen neer op vertrouwen. Als je laat iemand in uw huis om uw tapijten schoon dat je wilt om het vertrouwen in het bedrijf die u kiest. Onze Top Tien beoordelingen Gold Award winnaar, Coit, verdient ons respect omdat we in vergelijking met andere top-rated tapijtreinigers.

Residential Carpet Cleaning

Coit heeft gewerkt om het vertrouwen van klanten sinds 1950. Dat betekent niet dat een perfect record van tevreden klanten de hele tijd te winnen, maar het betekent wel dat dit bedrijf heeft het vertrouwen om te garanderen dat ze zullen werken totdat ze het goed voor u, op een breed scala aan herstellende reinigingstaken thuis en op uw bedrijf – tapijten, tegels, bekleding, luchtkanalen, gordijnen en nog veel meer.

Coit is verkrijgbaar in de meeste staten voor het tapijt reinigen en aanverwante diensten, zoals het verwijderen huisdier vlek. Technici kunnen ook CoitGard, die is geformuleerd om toekomstige huisdier rommel en andere vlekken af ​​te weren van toepassing. Het bedrijf maakt ook gebruik van geur-absorberende stoffen aan huisdier geuren en andere geuren te elimineren. De meeste nieuwe tapijten zijn voorzien van een beschermende coating, maar het verdwijnt na verloop van tijd. Deze dienst zal die extra laag van bescherming te herstellen.

Het bedrijf maakt gebruik van een vrachtwagen gemonteerde stoomreiniger, die werkt door het sproeien van onder druk staande reinigingsoplossing terwijl tegelijkertijd vuil water te extraheren uit de vloer. Het tapijt stoomreiniger diep reinigt tapijten met zijn sterke spuit en zuigkracht. Deze reinigingsmethode de voorkeur om andere types, zoals tapijt wassen en reinigen bonnet, omdat het ingesloten vuil en haar beter verwijdert.

Een ander voordeel van de stoom reinigingsmethode is dat het vereist dat het zeewater 212 graden Fahrenheit. Bij die temperatuur, de stoom is warm genoeg om 99,9 procent van de schimmels en algen te doden, en de hoge temperatuur effectief steriliseert vloeren en doodt bacteriën.

Het Instituut voor inspectie, reiniging en restauratie Certification (IICRC) is een non-profit organisatie die normen stelt voor de industrie, en Coit heeft 15 vestigingen die worden beschouwd als IICRC Certified Professional, wat betekent dat leden van hun personeel hebben doorgegeven geavanceerde cursussen over het schoonmaken van methoden . Het tapijt en Rug Institute (CRI) is een andere brancheorganisatie dat de tests reinigingsproducten. Coit heeft twee vestigingen dat de CRI zegel dragen. Er zijn concurrerende bedrijven met meer certificeringen, maar aangezien een groot deel van de inspanning om te certificeren is aan de individuele vestigingen, hebben we niet te veel gewicht op. We geven de voorkeur aan bedrijven die op zijn minst een aantal certificeringen onder franchises, dat wel.

Extra Residential Services

Naast het verwijderen van vlekken uit tapijten, het bedrijf maakt diverse karpetten, waaronder die van zijde en wol. Elk tapijt is uniek en vereist een specifiek soort reiniging, zodat monteurs moeten ter plaatse offertes verschaffen.

Als u uw hardhouten vloeren schoon, het bedrijf is uitgerust met een commercial-grade reinigingsmiddelen die ageren en maak kleine deeltjes van zand en vuil ingebed in uw vloer. Het schoonmaken technici gebruiken wissers om uw vloeren te drogen en kit om te schitteren en het oppervlak te beschermen.

Na verloop van tijd, pollen, huidschilfers van huisdieren en stof ophopen in uw luchtkanalen, vervuiling van de lucht die je inademt. Gecertificeerde en getrainde technici Coit schone luchtkanalen en ventilatieopeningen met behulp van een handelsmerk lucht compressie systeem dat trekt en duwt stof en vuil en verwijdert deze. Dit zal veel van de deeltjes te blazen in uw huis, dat is vooral handig als u last heeft van allergieën te elimineren.

In staat zijn om hetzelfde bedrijf te gebruiken voor uw huis of bedrijf is handig, en Coit is een uitstekende keuze voor zowel. De technici kunnen omgaan met eenmaal per jaar taken zoals tapijt diepe reiniging, of ze kunnen krijgen op een regelmatig schema voor de periodieke reiniging van uw kantoren, winkels of andere commerciële ruimte. Je kunt ze meer doen dan vloeren, ook – karpetten, jaloezieën, tegels, bekleding, muur wassen, vlam proofing, steen schoonmaken en nog veel meer. Ze zijn ook beschikbaar om bedrijven te helpen in noodsituaties, het aanbieden van vuur en water restauratie.

Coit biedt een tevredenheidsgarantie met specifieke richtlijnen. Het bedrijf zal uw vloeren schoon een tweede keer als dat nodig is of uw geld terugbetalen als u niet tevreden bent. Als het bedrijf schade iets in uw huis, zal het te betalen om de schade te repareren. De meeste tapijt schoonmakers bieden geen specifieke richtlijnen garantie, dus we waren onder de indruk van de klantenservice beleid van de onderneming. Daarnaast is de website van het bedrijf heeft een gratis telefoonnummer en service locator, zodat u kunt een franchise in uw buurt te vinden.

In onze evaluatie, Coit was veruit het meest indrukwekkend voor klantenservice. We kregen onmiddellijke reacties via telefoon en e-mail van vriendelijke mensen, of we te maken hadden met verschillende lokale vestigingen of Coit’s nationale klantenservice. Dit was lang bij veel concurrenten. We gaan ervan uit Coit stafleden zullen zo vriendelijk en behulpzaam met u als ze bij ons waren.

Commerciële Tapijtreiniging

Het is handig om te kunnen verbinden tot één bedrijf voor al uw diepe reiniging nodig heeft, en we denken dat het plegen van Coit is wijs. Deze professionele tapijt schoonmaak service biedt een breed scala van thuis en commerciële diensten aan uw individuele behoeften te voldoen. Coit onderscheidt zich als de beste tapijt reinigen dienst vanwege de beschikbaarheid van rond-de-klok, veelzijdigheid voor particuliere en zakelijke schoonmaak en een sterke tevredenheidsgarantie.

Help en ondersteuning

Overzicht