tapijt reinigen diensten – Green Choice, 2017

Milieuvriendelijke opties worden steeds vaker voor steeds meer diensten. Tapijt reinigen diensten zijn geen uitzondering. Sinds 1990 heeft Green Choice er trots op al gebruik van alleen niet-giftige, groene schoonmaakmiddelen, zonder de hoge prijs.

Overzicht

Biologische reiniging is een verstandige keuze voor woningen met baby’s, kleine kinderen of huisdieren. De giftige stoffen uit parfums en wasmiddelen in het schoonmaken van chemische stoffen kunnen ademhalen of oogproblemen bij huisdieren en jonge kinderen veroorzaken.

Eco-vriendelijke en kosteneffectieve tapijt reinigen is aantrekkelijk voor klanten in het hele land. Helaas, Green Choice is alleen beschikbaar in bepaalde staten. Als u live op de East Coast of in Californië of Illinois, kunt u in staat om deze milieuvriendelijke dienst te huren. Na Green Choice eindigt het reinigen van tapijten, zul je meestal hoeft te wachten ongeveer vier uur voor het te drogen. Dit kan enigszins lastig zijn, maar sommige diensten nemen een hele dag voor tapijt drogen.

Green Choice biedt alle residentiële tapijt reinigen diensten die het beste schoonmaken diensten. Naast het reinigen van tapijten, kunnen technici huisdier vlekken en geur te verwijderen wanneer je harige vrienden hebben een ongeval. Voor residentiële en commerciële reiniging, het bedrijf gebruikt altijd huisdier en kindveilige wasmiddelen. Deze dienst kan ook helpen u uw huis of bedrijf te herstellen na waterschade. Het is beschikbaar voor 24-uurs hulpdienst.

In onze prijsvergelijking, Green Choice aangeboden lage gemiddelde prijzen voor tapijt reinigen in Los Angeles County. Onze schatting geprijsd een drie-kamer woonruimte op ongeveer $ 99, met retail schoonmaken rond $ 450 voor dezelfde vierkante meters. Deze gemiddelden uit tot 23 cent per vierkante inch, waardoor Greenchoice een van de meest kosteneffectieve diensten op onze line-up. U kunt verwachten om minstens $ 99 betalen voor een kleine schoonmaak baan, maar dit is afhankelijk van uw locatie, het type tapijt en vierkante meters.

Ondanks het gebrek aan online planning en raming opties, Green Choice verdiende een topscore voor klantenondersteuning. Van de website, kunt u contact opneemt met een vertegenwoordiger via live chat, telefoon of e-mail. Wanneer u een afspraak met Groene keuze te maken, zal de vertegenwoordiger laten weten wanneer je een technicus met een twee uur durende venster kan verwachten. Dit is een van de kortere ramen onder tapijt reinigen diensten.

Greenchoice is een redelijk geprijsd en budget-vriendelijke tapijtreiniging service. Als uw kinderen of huisdieren zijn gevoelig voor sterke reinigingsmiddelen of parfums, kan dit de beste tapijtreiniger voor u. Echter, wordt de service beperkt tot bepaalde gebieden, dus je kunt alleen maar het huren van een technicus als je het geluk hebt binnen het verzorgingsgebied te leven bent.