tapijtreinigers – Dirt Devil Enhance 2017

De Dirt Devil Enhance Carpet Washer is een betaalbare tapijtreiniger dat is compact en makkelijk te gebruiken. Het is een eenvoudige machine zonder accessoires. Er is geen slang of hulpstukken voor het reinigen van dingen zoals trappen, bekleding of andere moeilijk bereikbare gebieden.

Overzicht

Montage was eenvoudig en duurde slechts minder dan zeven minuten. Deze deed vereisen een schroevendraaier voor het handvat, ofwel een Phillips of platte. Deze stofzuiger was de meest compacte van alle producten in onze tapijtreiniger beoordelingen. Het zal niet nemen veel ruimte in uw meterkast en is makkelijk mee te nemen van kamer naar kamer. De werkbreedte is 11 inch, die aan de kleine kant, maar groot genoeg dat het niet veel extra doorgangen nodig om uw vloer reinigen.

De tankinhoud is drie kwart. Dit is onder het gemiddelde in vergelijking met de andere reinigingsmiddelen we getest. Als je een groot huis, dan moet je de tank te vullen nogal wat, omdat je slechts ongeveer 75 vierkante voet van matig bevuilde tapijt reinigen met deze tank. Het is het meest geschikt voor kleine woningen en appartementen om die reden.

Er is een ontwerpfout met de tank op deze tapijtreiniger. In tegenstelling tot andere machines, de tank is lang en relatief vlak. Dit helpt om het compacter maken, maar het is lastig in te vullen. Het gat wordt geplaatst, zodat je moet het plat bij het vullen het en je moet blijven draaien rechtop te bepalen of het de verticale vullijn heeft bereikt. Het heeft een aparte vuilwatertank in de basis van de machine die een traditioneel ontwerp heeft. Beide tanks zijn makkelijk te halen en schoon te maken.

Deze reiniger is licht tot het punt van gevoel minder dan stevig op keer. De zuigkracht leek enigszins beperkt omdat we wassen, maar het deed verrassend goed op onze vlek testen. Het toonde een 90 procent verbetering ten opzichte van de vlek na reiniging. Deze machine is ook een van de stilste in onze line-up, maar de meeste van de schoonmakers waren vergelijkbaar als het ging om lawaai. Alleen de Oreck Revitalize was aanzienlijk stiller.

Deze machine uitgevoerd minder indrukwekkend tijdens de spoeling te testen. Voor de spoeling test, gevuld we het schone water tank met schoon water en vervolgens gemeten hoeveel van het water uit het tapijt werd geëxtraheerd in de vuilwatertank. Hoe meer water extraheert uit het tapijt, hoe sneller het tapijt drogen. Deze reiniger gewonnen 50 procent water, die niet slecht, maar het is beduidend lager dan de machines met de beste aanzuiging. De beste machines opgezogen tussen 85 en 100 procent van het water tijdens de waterextractie proef.

Deze machine wordt geleverd met een beperkte garantie van een jaar, hetgeen lager is dan het gemiddelde. Klantenservice is te bereiken via een gratis nummer of een online e-mail formulier. Helaas, er is geen online tutorials op de belangrijkste website, al zijn er enkele informatieve YouTube-video’s.

De Dirt Devil Enhance is een compacte, betaalbare machine die effectief reinigt tapijten. Het komt niet met alle accessoires om te helpen met taken zoals het krijgen van moeilijk te bereiken gebieden. Het voelde niet zo stevig als een aantal van de zwaardere machines op de top van onze lineup. Hoewel het niet het gevoel dat de zuigkracht was het werken met dezelfde intensiteit als die top machines, presteerde verrassend goed in onze vlek testen. Kortom, het is een leuke optie voor mensen die willen om geld te besparen, vooral mensen die in appartementen of kleine huisjes wonen.