tapijtreinigers – Hoover SteamVac SpinScrub 2017

Kinderen, huisdieren en eenvoudig te voet verkeer kan bodem tapijten van uw huis snel. Tijdens het stofzuigen regelmatig kunnen vlekken en vuil te minimaliseren, de beste oplossing voor vers tapijt is een tapijt stofzuiger. De Hoover SteamVac SpinScrub maakt gebruik van een combinatie van zeep en water om vlekken en scrub til in tapijten van enig gewicht.

prestatie

Onze Top Tien Beoordelingen Bronze Award gaat naar de SpinScrub voor zijn robuust ontwerp, brede werkbreedte en uitstekende prestaties in onze test. Deze tapijtreiniger werkt goed met dik tapijt vanwege zijn lange haren te werken tot vezels en effectief te verwijderen overgebleven water.

Tapijt schoonmakers evalueren we onderzocht hoe goed elk model verwijderd vlekken en water uit tapijt. De SpinScrub excelleerde in deze tests, het verdienen van een 100 procent score voor het verwijderen van vlekken en 88 procent voor waterwinning. De lange vezels in de schrobkoppen werken in dikke en dunne tapijt te vuil en vlekken ageren.

Het verwijderen van vlekken macht en zuiging mogelijkheden maken de SpinScrub een goede pasvorm voor huizen met een dik tapijt. Hoe dikker het tapijt, hoe sneller je wilt water om te drogen. We schrijven de meeste van deze bevoegdheid aan de 12 ampère van motorvermogen in de SteamVac.

Daarnaast heeft de SpinScrub’s tank bezit meer dan 1 liter water en reinigingsmiddel. De vulling lijn is gemakkelijk te zien wanneer u de tank rechtop te houden. Na het reinigen, de SpinScrub onttrokken 3,5 liter water in de laatste spoeling.

Het kostte ons een beetje meer dan 12 minuten naar de SpinScrub monteren, standaard voor de meeste tapijtreinigers. Het koord opslag houder van het model dat we getest hadden een misplaatste gat, dat de montage gecompliceerd. Echter, de totale montage is niet moeilijk in te vullen; het kost gewoon wat tijd om de onderdelen te verzamelen. Alle accessoires die bij deze tapijtreiniger hebben een huis aan boord van het model. Het schoonmaken van de tanks out werd gemakkelijker gemaakt door kleine gaatjes in de uitsparingen van de tanks, zodat het water niet vast komen te zitten in de hoeken.

Gemak

Deze grote stofzuiger weegt 20 pond en staat 3,58 voet lang. Dit maakte het sturen van de SpinScrub soms moeilijk. Het heeft een breed werkbreedte van 11,25 inches, genoeg om enkele vierkante voet per pas te dekken. De 20-voet netsnoer helpt u bedekken voldoende afstand in grote woonkamers en gangen. In aanvulling op het gewicht, de SpinScrub is de luidste tapijtreiniger op onze line-up, het bereiken van 88,4 decibel tijdens het schoonmaken.

Voor alle SteamVac SpinScrub de macht, is het ontbreken een aantal handige accessoires. Hoewel geen van de tapijt schoonmakers in onze line-up van alle functies die we wilden hadden, dit Hoover ontbreekt aan tools voor het huisdier bont, spleet reiniging en harde vloeren. Het schoonmaken van onder donkere gebieden is ook een probleem, zonder een koplamp op deze reiniger.

Echter, het heeft wel een 8-foot stretch slang, een bekleding gereedschap en het schoonmaken oplossing. Schoonmakers van alle soorten komen met een aantal vastgemaakt gereedschap. Om de accessoires in de omgeving te houden, dit tapijtreiniger heeft ook een tool storage functie.

De Hoover SpinScrub onder garantie is voor een volledig jaar. Het model wordt geleverd met een product sticker met contactgegevens voor het geval het nodig reparaties. Als de tapijtreiniger storingen, Hoover geeft service centers in het hele land die u kunt contact opnemen. De website heeft een FAQ sectie, live chat, telefonische ondersteuning en e-mail als u meer informatie nodig.

De Hoover SteamVac SpinScrub is een kracht om rekening mee te houden in de wereld van tapijtreinigers. Zijn lange snoer, brede werkbreedte, verwijdering en water vlekken verdampen functies plaats hem tot de beste tapijtreinigers in onze line-up. Dit model is het beste voor huizen met dik tapijt en veel ruimte voor het draaien en manoeuvreren. Evenwel samenstel vervelend vanwege de vele onderdelen en accessoires.

Accessoires

Garantie & Ondersteuning

Overzicht