terug stimulators – Liteaid 2017

De Liteaid elk oppervlak Full Body Massage Pad van Hammacher Schlemmer-laat je liggen, terwijl u geniet van een massage. Dit kussen achtereigenschappen stimulator meerdere opties voor verschillende ervaringen.

De stimulator ligt plat, zodat u een ontspannende sessie kunnen ervaren voordat bed of een moment waarop je niet goed genoeg om te zitten op je voelt. Het buigt zich op vier gewrichten, die laat het passen over een verscheidenheid aan stoelen en andere meubelen. Dit toestel beschikt over twee haak-en-loop bandjes is bevestigd aan een stoel of zitting te houden. Het is niet voorzien van een hoofdsteun, maar het maakt dit door te kunnen hellen over een kussen. Hij weegt slechts 7,5 pond en kunnen oprollen, waardoor het gemakkelijk mee te nemen en op te slaan.

Dit kussen heeft rugmassage 20 individuele 2-inch-dikke zachte foam cellen om een ​​comfortabel gevoel te bieden. Naast de standaard vibtratiemodus dit pad fungeert als shiatsu rugmassage door het aanbieden kneden bewegingen, alsmede geruststellend rollen druk en drie andere modi. Het kan werken op je dijen, lendenen, rug en nek te richten op uw meest gevoelige of pijnlijke gebieden. U kunt de stimulator te stellen voor een unieke ervaring met de meegeleverde afstandsbediening. Elke modus is vooraf ingesteld, zodat u het pad naar een aangepaste routine niet kunt instellen; elke preset voert dezelfde massage voor elke sessie. De afstandsbediening is gebonden aan het apparaat om het te dicht bij de hand te houden, zelfs als je laat gaan van.

Dit rugmassage kan gaan met je mee naar het kantoor, zodat u kunt genieten van stress relief terwijl u werkt. Het kan passen in een koffer, zodat u kunt genieten van comfort, terwijl u niet thuis bent. De unit is draadgebonden en geen batterij-aangedreven modus hebben. Dit houdt je beperkt tot een gebied in de buurt van een stopcontact of betekent dat je moet een verlengsnoer te gebruiken als je nodig hebt om verder uit te zijn. Het omvat niet een DC-adapter ook niet, die zou laten u de stekker in een auto aansteker. Dit pad is niet voorzien van een verwarming optie, die zou helpen verhogen de bloedtoevoer naar je spieren.

Het elk oppervlak Full Body Massage Pad zou profiteren van een batterij-aangedreven modus voor mobiel gebruik. Echter, de programmeerbare functies en eenvoudig op te bergen maken het een aantrekkelijk model.