verslaan maken van software – FL Studio 2017

Image-Line FL Studio 11 heeft een aantal van de meest krachtige productiemiddelen in vergelijking met de rest van de beat maken van software in onze line-up. FL Studio beschikt over een grote lus bibliotheek die een breed scala aan genres en muziekstijlen dekt. De massieve geluid bibliotheek is al opgenomen in het browservenster aan de linkerzijde van de interface. Je kunt eenvoudig zoeken door middel van de grote bibliotheek van geluiden om alles van volledige lussen enkel geluid treffers te vinden.

Overzicht

De step sequencer is het belangrijkste instrument voor ritme oprichting in FL Studio 11. U kunt slepen en neerzetten geluiden in de step sequencer en klik op de knop om en uitschakelen van de geluiden binnen de sequentie. Zelfs de meest onervaren gebruiker kan beginnen met het maken van beats met behulp van de step sequencer.

Een van de belangrijkste nadelen van deze beat software is de relatie tussen de step sequencer en ramenpartij. Voor het afspelen van een reeks die u hebt gemaakt met behulp van de sequencer moet u ervoor zorgen dat de PAT licht is ingeschakeld voor het vervoer. om je compositie in het venster afspraak wilt luisteren, moet de knop nummer worden ingeschakeld. Hoewel je zou kunnen hebben uw sequencer gemarkeerd als de PAT-knop niet is ingeschakeld, zal het niet afspelen. Dit is niet een intuïtief ontwerp.

Samen met zijn grote bibliotheek van geluiden, FL Studio beschikt ook over meer dan 30 virtuele instrumenten die u kunt gebruiken in je muziek creaties. Binnen 30 virtuele instrumenten diverse drummachines en synthesizers. De grote verscheidenheid aan virtuele instrumenten biedt u de tools om uw eigen beats te maken.

Deze muziek creatie software niet hetzelfde type opname dapperheid te delen als het doet met zijn productiecapaciteit. Het opnemen van externe instrumenten is niet zo eenvoudig en intuïtief als de meeste andere software die wij beoordeeld. Hoewel het niet hebben bijna ongelimiteerde opname mogelijkheden, de processen die daarin zijn een gedoe. Er zijn twee verschillende manieren om audio op te nemen. Als u aan het opnemen van één of twee bronnen van geluid, moet je een effect genaamd Edison in het kanaal strip te laden. Wilt u meerdere geluidsbronnen tegelijkertijd op te nemen, moet u de schijf knop op de mixer op de kanalen die u gebruikt om op te nemen in te schakelen. Het feit dat er twee afzonderlijke processen op te nemen is contra-intuïtief.

FL Studio biedt alle tools die nodig zijn voor een beginner om muziek te maken. Het opnemen van live instrumenten met behulp van FL Studio kan een taak zijn, maar de enorme bibliotheek van geluiden maken deze software de moeite waard bezitten.