verslaan maken van software – Logic Pro X, 2017

Logic Pro X, gemaakt door Apple, heeft een aantal van de meest intuïtieve en krachtige productiemogelijkheden in vergelijking met de andere programma’s in onze verslaan maken van software lineup. De virtuele instrumenten klinken authentiek, en er is een grote lus bibliotheek tot uw beschikking. Logic Pro X is een van de meest goed afgerond van de beat creatie software die wij beoordeeld, en het verdient our Top Tien Bronze Award.

Productie

Logic Pro X heeft een lange weg van de vorige versies van de logica in het verleden. Logic Pro X heeft een veel kleiner prijskaartje en is veel krachtiger en makkelijk te gebruiken dan de logica van dagen verleden. Deze Mac-only software is zeker trending in de goede richting.

De virtuele instrumenten en kunstmatige intelligentie binnen Logic Pro X zijn ronduit verbluffend. Logic virtueel instrument dapperheid wordt vooral weergegeven binnen de drummer spoor. De drummer track is een sessiedrummer voor uw project. U kunt een drummer uit een korte lijst van virtuele drummers te selecteren, en elk heeft zijn eigen drummer speeleigenschappen. Het grote ding over de drummer spoor is dat elke drummer zich aanpast en richt zich op uw speelstijl. In de meeste gevallen opnemen, zou je de drums eerst opnemen en daarna andere instrumenten opnemen door mee te spelen met de drums. De virtuele drummer in Logic Pro X zal aanpassen aan de opnames, zodat de drums hebben een natuurlijk gevoel en ritme aan hen. De drummer baan is echt een indrukwekkend deel van deze software.

De andere virtuele instrumenten, zoals de B3 orgel en de gitaarversterker simulators, klinkt authentiek en accuraat in vergelijking met hun real-world tegenhangers. Je kunt je gitaar aansluiten direct in uw interface of geluidskaart en hebben veel verschillende versterkerklanken binnen handbereik waaronder tonen van Blackface, tweed en krijgen gedreven versterkers. Voor degenen die een hoge waarde te houden in de kwaliteit van de virtuele instrumenten van een programma, Logic Pro X grondig onder de indruk.

De werkruimte is mooi ingericht, waar het transport zit vast boven op het raam regeling. Het vervoer is schoon en niet rommelig met knoppen of pictogrammen. Het raam regeling kan maximaal 255 audio en MIDI track per project, zodat je voortdurend nieuwe ideeën kunt toevoegen aan een nummer zonder in elke creatieve wegversperringen.

Logic Pro X heeft een van de beste MIDI-editors beschikbaar. Dubbelklikken op MIDI-data in het venster regeling zal de MIDI-editor te openen. U kunt een aantal bewerkingen met een enkele klik op een knop. U kunt uw MIDI quantiseren, vermenselijken het en snel en nauwkeurig veranderen van de snelheid van de noten.

opname

U kunt maximaal 15 insert effecten en acht stuur effecten per kanaal. Weinig andere ritme creatie programma’s kunnen overeenkomen met het effect flexibiliteit die Logic Pro X biedt. De mixer bevat ook een multi-band equalizer die zit in de mixer, zodat u de gelijkschakeling parameters van elk kanaal kan zien zonder dat u een afzonderlijk of plugin te openen. Dit is handig omdat al je track informatie is opgenomen in een gebied.

Door middel van Apple’s Pro tab Apps op de support pagina vindt u de gebruiker tips en ondersteuning gemeenschappen, alsmede de handleiding voor Logic Pro X. Logic vinden is momenteel alleen beschikbaar in de Mac-besturingssystemen.

Logic Pro X is een goudmijn van productiemiddelen. De virtuele instrumenten binnen deze muziek creatie software klinken als echte instrumenten, en de drummer track is een krachtig hulpmiddel om levensechte back-beats voor uw muziek. Logic is een beetje duurder dan de meeste entry-level DAWs, maar het is elke cent waard.

menging

Help en ondersteuning

Overzicht