zakelijk contract services – Kenneth Adams, 2017

Kenneth Adams werkt als adviseur, docent, mentor en auteur in het bedrijfsleven contractenrecht. Hij is de auteur van het naslagwerk “A Manual of Style voor het opstellen van contracten,” die nu in zijn derde editie. Adams werkte als advocaat en professor in de rechten voordat hij zijn focus verlegd naar zakelijke contracten, en vandaag is hij werkt met een bereik van particuliere bedrijven to-contract opstellen van processen te verbeteren.

Sommige bedrijven en advocatenkantoren neem een ​​commissie aanpak opstellen contracteren. Adams richt zich op het opstellen en herzien van zakelijk contract templates om te bezuinigen op de tijd en mankracht nodig is om ze te genereren. Contract templates kan handmatig of via software-applicaties worden aangepast aan de eisen van een specifieke zakelijke transactie te voldoen zonder opnieuw te beginnen vanaf nul.

Adams dient als een contract automatiseringsdiensten consultant. Geautomatiseerde contract services stellen bedrijven in staat om contracten met aangepaste taal te genereren door het invullen van een online vragenlijst. In een geautomatiseerd systeem, software genereert een contract op basis van de antwoorden op een vragenlijst – in tegenstelling tot een contract opsteller handmatig selecteren van verschillende clausules en bepalingen in een contract op te nemen. Om zakelijk contract automatisering diensten te demonstreren, heeft Adams een document-assembly template die bedrijven kunnen gebruiken om een ​​non-disclosure overeenkomst die is afgestemd op hun bedrijf op basis van de antwoorden op de vragenlijst te genereren ontwikkeld.

Adams biedt een mentorschap programma voor juridische professionals die werken bij advocatenkantoren of juridische afdelingen. Adams beoordelingen en kritieken contracten en geeft feedback op een permanente basis. Het mentorschap programma kan worden gemanipuleerd om een ​​specifieke transactie, ook. Adams beoordelingen transactie-specifieke contracten en juridische documenten in de loop van de onderhandelingen en geeft feedback. Dat stelt Adams on-the-job training voor juridisch medewerkers en het toezicht op een specifieke transactie. Adams biedt ook spreken in het openbaar evenementen en in-house seminars die hele staven of groepen van specifieke medewerkers in staat stellen om de fundamenten van de traditionele en geautomatiseerde contract opstellen leren. Tijdens deze overeenkomsten, Adams lezingen en leidt workshop activiteiten.

Adams diensten uit te breiden naar bedrijven die willen traditionele contract opstelling en de herziening processen te verbeteren en aan bedrijven die willen een geautomatiseerd contract opstellen systeem te implementeren.