zakelijke aansprakelijkheidsverzekering – Nationwide 2017

Het beheren van uw bedrijf brengt veel onzekerheden. In een bepaalde dag een aantal ongelukkige dingen kunnen gebeuren, en zorgen te maken over alle mogelijke rampen die kunnen gebeuren met uw bedrijf kunt u te houden van wordt geconcentreerd. Nationwide, een al lang bestaande Fortune 500-bedrijf, is een van de meest erkende aanbieders van commerciële aansprakelijkheidsverzekering voor kleine bedrijven. Nationwide zal de dekking aan te passen aan uw bedrijf te passen, zodat u de dekking die u nodig heeft voor uw specifieke set van de risico’s kan hebben.

Nationwide’s kleine bedrijven aansprakelijkheidsverzekering dekt u, uw bedrijf en uw medewerkers uit incidenten met lichamelijk letsel of materiële schade, binnen de grenzen beleid, of je bent in gebreke is gebleven. Deze verzekering beschermt u tegen de kosten in verband met claims, met inbegrip van out-of-schikkingen en vonnissen uitgereikt door de rechter. Het bedrijf heeft ook advocaat kosten als je aangeklaagd bent en alle obligaties die zijn geplaatst. Aansprakelijkheidsverzekering voor kleine bedrijven beschermt ook tegen claims van inbreuk op het auteursrecht in uw reclame. Het kan soms bieden zelfs bescherming voor alcohol gerelateerde ongevallen, op voorwaarde dat uw bedrijf is niet in een aan alcohol gerelateerde industrie.

Nationwide wordt gerekend tot de beste in J.D. Power’s Amerikaanse Small Business Commercial Insurance Ratings enquête, met claims Nationwide’s beter dan de meeste beoordeeld. Dit bedrijf biedt directe toegang tot live-vertegenwoordigers wanneer je nodig hebt om een ​​claim te maken. Nationwide biedt ook customer service online, via de telefoon of via haar grote netwerk van agenten.

Deze verzekering biedt verschillende factureringsopties. U kunt betalen met een cheque, bankpas of creditcard, en je kunt betalingen via de mail, online, via de telefoon of hebben deze automatisch afgetrokken van uw bankrekening. Kortingen zijn vaak beschikbaar voor meerdere beleid en voor de lange termijn polishouders zonder een groot verlies.

Nationwide is een sterke en stabiele onderneming. Het biedt op maat gemaakte beleid en directe toegang tot een live-vertegenwoordiger als u een claim te hebben. Er zijn vele manieren om Nationwide de klantenservice te bereiken, en het bedrijf heeft flexibele betalingsmogelijkheden en biedt kortingen. Om al deze redenen, Nationwide is een goed bedrijf om te overwegen wanneer het winkelen voor algemene aansprakelijkheidsverzekering voor uw kleine bedrijf.