zakelijke creditcard – AT & T Universal Business Rewards Card 2017

Visitekaartjes bieden over het algemeen beloningsprogramma’s en voordelen lid van een soort. Soms zijn die beloningen en voordelen lijken samen te vallen met de werkelijke behoeften van het bedrijfsleven. Uitstekende zakelijke kaarten bieden beloningsprogramma’s en voordelen die helpen een bedrijf te laten groeien door het aanbieden van diensten en voordelen die direct aan te pakken dag-tot-dag behoeften. Sommige visitekaartjes bieden zelfs voordelen direct gericht op het helpen van werknemers, zoals het voorschrijven van geneesmiddelen en gezondheidszorg kortingen. De AT & T Universal Business Rewards Card is een van de beste zakelijke kaarten beschikbaar, omdat de beloningen programma biedt extraatjes en voordelen die echt helpen bedrijven. De Universal Business Rewards Card subsidies kaarthouders de tools die ze nodig hebben. Het jaarlijkse kostenpercentage, is echter niet concurrerend.

Overzicht

Voorwaarden; Er is geen jaarlijkse vergoeding. Maar na een gratis zes maanden inleidende periode, de jaarlijkse percentage is 14,24%. Late vergoedingen betalen van $ 15 tot $ 39. Als u meer dan uw kredietlimiet, de vergoeding is $ 39.

Kenmerken; In aanmerking komende AT & T aankopen, kaarthouders ontvangen vijf beloningen punten voor elke dollar uitgegeven. Selecteer aankopen op gas, professionele diensten en kantoorartikelen zal net kaarthouders drie punten voor elke dollar. Werknemer uitgaven kan ook verhoging van de snelheid van punt opbouwpercentage. Met zo veel manieren om punten te krijgen en zo veel multipliers, zul je al snel meer beloningen punten dan weet je wat te doen met.

Beheer en rapportage tools zijn iets dat niet alle zakelijke kaarten bieden. De Universal Business Rewards Card subsidies kaarthouders volledige online account management en stuurt driemaandelijks samenvattingen. De Personal Assistant Zakelijk is een dienst die wordt geleverd met de Universal Business Rewards Card en het is zeker gunstig. Het stelt kaarthouders aan marketing en administratieve verwijzingen te vinden, en het helpt bij het beheer van de behoeften, organisatie van reizen, en hotel en entertainment reserveringen.

De AT & T Universal Business Rewards Card biedt ook optionele Smith Barney Zaken Financieel Management Accounts, waardoor ondernemers aanvullende steun bij het beheer van de financiƫn onmiddellijke en korte en lange termijn beleggingen.

voordelen; Als AT & T Universal Business Rewards kaarthouder, de leden hebben toegang tot een scala aan beloningen programma’s die het spectrum variĆ«ren van business-to-plezier. Ze genieten ook enkele indrukwekkende alledaagse voordelen, zoals korting voorschriften en tandheelkundige en voordelen voor de gezondheid. In aanvulling op recept kortingen, kaarthouders ook genieten van automatische reisongevallenverzekering voor alle vliegtuig, trein en bus tickets gekocht op de rekening, evenals automatische autoverhuur verzekering en reis-en noodhulp.

Klantenservice; AT & T Universal Business Rewards Card klanten kunnen openen en beheren accounts online. En in tegenstelling tot vele uitgevers van kredietkaarten, AT & T Universal Business Rewards kaarthouders kunnen de “telefoon bomen” te omzeilen en direct spreken met een medewerker van de klantenservice. Te weinig credit card bedrijven bieden zo’n gemak van de toegang tot de menselijke vertegenwoordigers.

De AT & T Universal Business Rewards Card is een beloningsprogramma baten-lastenstelsel dat alle kaarthouders, zowel primaire als secundaire gunsten. Leden kunnen snel ophopen en gebruik maken van beloningen voor kantoorartikelen, reizen, hotelreserveringen en entertainment en andere verkooppunten. Helaas is het jaarlijkse tarief voor deze zakelijke creditcard is te hoog om concurrerend te zijn.

Disclaimer: The Annual Percentage Rate of april is een afspiegeling is van de datum waarop deze beoordeling is voor het laatst bijgewerkt.