zakelijke creditcard – Platinum Plus® for Business MasterCard®

Als u niet beschikt over een zakelijke creditcard die u toelaat om een ​​evenwicht te dragen in ruil voor een belang vergoeding moet, ga met American Express. Echter, als je wilt dat de optie om een ​​evenwicht te dragen, moet je gaan met de Bank of America Platinum Plus® for Business MasterCard. Het heeft een relatief lage jaarlijkse kostenpercentage (JKP) en biedt nuttige, key account functies. U kunt extra kaarten te krijgen en geven ze aan werknemers, en kunt u de kredietlimieten voor elke werknemer kaart vast te stellen.

Overzicht

U kunt op elk gewenst moment toegang krijgen tot uw account online om rekeningen te betalen, en u kunt alle van de online transacties te downloaden in QuickBooks. Als u wilt debetstand bescherming, kunt u deze zakelijke creditcard koppelen aan een zakelijke bankrekening. Bank of America heeft meer dan 5.900 banken centra en 18.000 geldautomaten.

Tijdens de eerste zes maanden, is er geen kosten voor eventuele aankopen die u met deze zakelijke creditcard. Wanneer de inleidende april vervalt na zes facturatieproces, het JKP 9,24% voor mensen met een goede kredietwaardigheid en 20,24% voor mensen zonder. Contante voorschotten en gemak controles kost 24,24%. Er is geen jaarlijkse vergoeding.

Bank of America bevat goede mogelijkheden voor mensen die deze zakelijke creditcard gebruiken. Bijvoorbeeld, kunt u kaarten aan werknemers uit te geven zonder kosten voor jou. U kunt de kredietlimiet voor de kaart van elke werknemer in te stellen. Als een werknemer de kaart misbruikt, moet je $ 100.000 waard van de aansprakelijkheid protectionBank van Amerika’s Platinum Plus® for Business MasterCard biedt een uitstekende reis-en hulpdiensten. De reisongevallenverzekering en auto verhuur verzekering huurauto’s tot $ 1.000.000 als ze worden gestolen of beschadigd. Bank of America heeft ook nood ticket vervanging, verloren bagage bijstand en hulpdiensten vertaaldiensten aan haar klanten die reizen met deze zakelijke creditcard. Een ander voordeel van deze kaart is dat de aflossingsvrije periode voor de aankoop is 25 dagen.

Bank of America biedt continue gratis customer support voor zakelijke creditcard houders rekening. Er is ook een gratis nummer voor verloren of gestolen credit cards in de Verenigde Staten en een collect-call nummer voor gesprekken van buiten de Verenigde Staten.

De Bank of America Platinum Plus® for Business MasterCard voert geen jaarlijkse vergoeding en biedt een lagere april dan andere zakelijke creditcards. Als u aankopen buiten de grenzen van de Verenigde Staten te maken, zal elke transactie kost 3% van de aankoopprijs. Bank of America heeft veel van de bank en geldautomaten. Klantenservice is 24/7. De kaart is voorzien van een uitstekende reis-en hulpdiensten voordelen. Als u liever de mogelijkheid om een ​​evenwicht te dragen in ruil voor het betalen van rente, dit is een van de beste zakelijke creditcards.

Disclaimer: The Annual Percentage Rate of april is een afspiegeling is van de datum waarop deze beoordeling is voor het laatst bijgewerkt.