zakelijke fax service – MyFax 2017

Ongeacht de omvang van de verzonden faxen te staan ​​op een dagelijkse of maandelijkse basis, MyFax corporate heeft de functies en mogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw faxberichten succesvol en veilig worden verzonden. Dit enterprise fax server biedt een uitgebreide feature set met geavanceerde tools zoals internationale faxen, aangepaste mogelijkheden en meerdere gebruikers logins. Deze faxen oplossing biedt geen out-of-the-gewone of een uitstekende tracking en security tools, maar de mogelijkheden zijn er, en ze doen hun werk.

Overzicht

Zoals we eerder vermeld, MyFax Collectieve biedt een grote feature set met een scala aan hulpmiddelen om u te helpen sturen en faxen efficiënt en gemakkelijk te ontvangen. MyFax integreert met uw e-mailtoepassing, die een eenvoudig te gebruiken en vertrouwde interface biedt. U kunt veel van de functies die u zou bij het verzenden van een e-mail met deze gehoste fax server, inclusief de mogelijkheid om faxen door te sturen en te bevestigen meerdere documenten naar één transmissie te gebruiken.

Deze business fax service ondersteunt meerdere bestandstypen, en je kunt uitzendingen meer dan één persoon tegelijk te sturen. Er zijn aanpasbare opties beschikbaar met deze faxen oplossing, zoals het maken van aangepaste voorbladen en het creëren van groepen en lijsten met contactpersonen.

MyFaxCentral is het administratieve paneel, waar de beheerders van de gebruikers van de rekening en toegangscontrole kunnen beheren. Ze hebben ook de mogelijkheid om instellingen en meldingen aan te passen voor de account. Dit paneel is eenvoudig te gebruiken en zeer eenvoudig.

Er zijn een paar eenvoudige tracking en rapportage functies die beschikbaar zijn met MyFax. U kunt de levering meldingen per e-mail, en alle verzonden en ontvangen transmissies worden gearchiveerd, zodat u toegang tot specifieke uitzendingen of om een ​​audit rapport te maken. Daarnaast kunt u real-time rapporten in uw MyFaxCentral account.

MyFax biedt SSL-encryptie, samen met een paar extra encryptie-opties zoals Virtual Private Networks (VPN’s) en PGP. Uw MyFaxCentral rekening is beveiligd met een wachtwoord, en u kunt de toegang van uw gebruikers binnen dit account te controleren. Echter, hoewel deze dienst aanbiedt sterke beveiliging, het niet voldoet aan onze verwachtingen volledig of ontvangen volledige merken in onze veiligheid criterium. Deze faxen oplossing biedt geen individuele veilige inboxen voor elke gebruiker of veel van de encryptie-methoden die u in een aantal van onze hogere gerangschikte diensten te vinden.

Dit enterprise fax server kan een aantal verbeteringen te gebruiken met zijn steun. Het bedrijf biedt eenvoudige veelgestelde vragen op de website, maar er zijn geen vragen specifiek voor MyFax Collectieve. Er is ook een telefoon, e-mail en live chat support. Echter, toen we een e-mail, we nooit een reactie gekregen, en een live chat vertegenwoordiger was nooit beschikbaar. We stuurden berichten via de live chat support-venster voor een live chat vertegenwoordiger, maar nogmaals, we hebben nooit een reactie ontvangen.

MyFax heeft veel voor degenen die op zoek zijn naar een hoog volume van faxen te verzenden op een dagelijkse of maandelijkse basis te bieden. Deze faxen oplossing’s feature set is uitstekend. Het biedt de tools die u nodig hebt om honderden faxen verzenden en ontvangen zonder verstoring van uw normale workflow. We zijn onder de indruk van MyFaxCentral en de gemakkelijke manier kunt u uw gebruikers en verleden transmissies te beheren.

We zijn ook blij dat er een handvol van het bijhouden en rapportage functies die beschikbaar zijn. Onze grootste teleurstelling met deze business fax service is de hulp en ondersteuning. We hebben nooit een reactie na het proberen meerdere keren contact opnemen met een vertegenwoordiger ontvangen. Echter, als de feature set is het belangrijkste criterium voor u als u op zoek bent naar een enterprise fax server, MyFax zal je niet teleurstellen.