zakelijke fax service – Villagefax.com 2017

Of u nu honderden faxen gelijktijdig te verzenden, dagelijks of gedurende de hele maand, VillageFax.com maakt online faxen minder van een gedoe. Met deze enterprise fax server, kunt u faxberichten verzenden en ontvangen via een verscheidenheid aan toepassingen en geniet van een handvol handige functies, zoals het uitzenden faxen en customisation tools. Daarnaast VillageFax.com biedt een handvol volgen en veiligheid opties, maar ze zijn niet zo geavanceerd als security vele soortgelijke diensten “en enkele verbeteringen kunnen gebruiken.

Overzicht

Deze business fax service biedt een handvol van het verzenden van functies, die we waren blij om te zien. U kunt alle faxen doorsturen en koppelen van meerdere documenten naar één transmissie. U kunt de fax te zenden naar een groot aantal individuen, dat bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid tijd in vergelijking met een dergelijk hoog volume verzenden met een traditionele fax machine. Daarnaast kunt u aangepaste voorbladen voor alle verzonden faxen te maken.

Onder deze hosted fax dienst opvallende kenmerken is de mogelijkheid om aangepaste lijsten maken en de mogelijkheid om gemakkelijk contacten te importeren. U kunt contactgegevens uit andere toepassingen samen te voegen in uw VillageFax account en maak groep lijsten. Deze faxen oplossing kunt u ook plannen wanneer faxen te verzenden, en u kunt deze tijden aan te passen op basis van specifieke tijdzones.

Als een document niet in slaagt om te sturen, zal dit faxen oplossing automatisch proberen de fax opnieuw te verzenden, zodat u geen zorgen te maken over het handmatig opnieuw versturen het. VillageFax.com biedt gratis faxnummers, samen met internationale faxen, die zowel een uitzonderlijke voordelen voor grote bedrijven zijn. Echter, lokale faxnummers niet beschikbaar zijn, dat is een nadeel.

VillageFax.com biedt eenvoudige tracking en rapportage mogelijkheden. U kunt gedetailleerde rapporten van eerdere uitzendingen, wat handig is voor controledoeleinden te bekijken. U kunt deze rapporten ingesteld op een bepaalde periode voor nog meer gemak. U kunt er ook voor kiezen om een ​​bevestiging e-mails die je waarschuwt wanneer een fax met succes heeft of als het mislukt is verzonden.

Dit gehoste fax server heeft een aantal veiligheidsmaatregelen om vertrouwelijke gegevens te beschermen dat dit bedrijf fax service verzendt geïmplementeerd. Alle gegevens worden overgebracht met behulp van encryptie-methoden, die ervoor zorgt dat onbevoegden geen vertrouwelijke informatie te bekijken. U kunt uw beveiligingsinstellingen aan te passen aan de behoeften van uw bedrijf met behulp van VillageFax.

Deze business fax service heeft niet veel te bieden voor ondersteuning opties. Er is telefoon en e-mail ondersteuning, maar we hebben nooit een antwoord op onze e-mail aanvragen van hulp ontvangen. VillageFax.com beschikt over veelgestelde vragen, wat handig is, maar er zijn geen andere online middelen die beschikbaar zijn om u te helpen als vragen of opmerkingen over deze faxen oplossing ontstaan.

VillageFax.com heeft veel te bieden aan bedrijven die grote hoeveelheden faxen op een regelmatige basis te sturen. We zijn blij met uitgebreide verzenden kenmerken van de dienst en de mogelijkheid om uitzendingen te plannen. We zouden graag een betere tracking en rapportage mogelijkheden te zien, samen met veel betere ondersteuning. Kortom, maar VillageFax.com is een capabele fax oplossing die een groot aantal faxen te sturen met minder gedoe dan een traditionele fax machine.