zakelijke online backup-diensten – Nextiva 2017

Nextiva Drive Pro Plus behoort tot de 10 beste back-up oplossingen voor kleine bedrijven voor de combinatie van onbeperkte opslagruimte en eenvoudig te gebruiken platform. Data back-up en ophalen kan worden uitgevoerd aan beide zijn gedownload desktop client of via een webbrowser. De mobiele app is veelzijdig, zodat u toegang tot uw opgeslagen gegevens vanaf elke locatie met relatief gemak.

Overzicht

De software die de gegevens back-up functies omvatten de mogelijkheid om volledige automatische back-ups te plannen of kies specifieke mappen op uw computer die u wilt behouden opgeslagen in de cloud. Ook kunt u ervoor kiezen om bepaalde bestanden uit te sluiten van back-up. De dienst omvat ook continue back-up, die ervoor zorgt dat alle bestanden die u wijzigt onmiddellijk worden ondersteund in de cloud, zodat uw gegevens altijd up-to-date. Incrementele back-up updates slaat alleen de informatie die is veranderd sinds de laatste back-up werd uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat uw bestanden zijn altijd up-to-date is en dat u geen kostbare bandbreedte verfrissend bestanden die niet zijn veranderd verspillen.

De back-up service is beperkt in dat je niet kunt back-up van bestanden die groter zijn dan 4 GB. Wanneer u een bestand verwijdert, hebt u 30 dagen de tijd om het te herstellen voordat het niet meer beschikbaar is – een aflossingsvrije periode dat, hoewel vergelijkbaar met anderen, is beduidend lager dan enkele die langere of onbepaalde tijd frames bieden.

De Nextiva Drive mobiele app is beschikbaar voor zowel iOS en Android-apparaten. Het geeft je niet de mogelijkheid om mediabestanden of voorbeeld documenten die u hebt geüpload streamen, maar het doet kun je om deze bestanden te downloaden naar uw telefoon. De app ondersteunt ook het delen van bestanden en mobiele telefoon synchronisatie, die automatisch uw smartphone foto’s zal uploaden naar de cloud.

Een belangrijk nadeel van Nextiva Drive is dat het niet bestand versiebeheer biedt. File versiebeheer is de mogelijkheid om talrijke verleden kopieën van documenten op te slaan, zodat als je wilt recente wijzigingen ongedaan te maken, kunt u terugkeren naar een eerdere gearchiveerde versie. Dit is een functie die een aantal van de beste kleine bedrijven back-up oplossingen aan te bieden, en het is een van de cruciale ontbrekende elementen van Nextiva Drive. Nextiva Drive lijdt ook aan een zeer beperkte online hulp en ondersteuning sectie.

Nextiva Drive Pro Plus geeft u onbeperkte cloud storage ruimte en wordt geleverd met een groot aantal zeer functionele kenmerken die vaak worden opgenomen met de beste online backup-diensten voor zakelijke gebruikers. Echter, het ontbreekt ondersteuning voor versiebeheer en online kennisbank laat veel te wensen over.